Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Pikaiset treenit rally tokon merkeissä

Hämmästelin jo nurmon mätsärissä Bellan innokasta seuruuta, sama meno jatkui eilen illalla kun treenasin pikaisesti ruskeiden kanssa rally tokoa. Oon tuskastellut tuon seuraamisen kanssa vaikka kuinka kauan ja nyt ihan yhtäkkiää likka seuraakin kuin unelma, hetken jo katsoin sen jopa edistävän. Toivotaan että sama meno jatkuu. Yleensähän B.n seuraaminen on aina yhtä laamailua, se kun tykkää kävellä enemminkin mun perässä kuin vieressä. Otin sellaista kivaa simppeliä ALO tason rataa, mitään mainitsemisen arvoista ongelmaa ei Bellan kanssa ollut, se on vaan niin tasaisen varma asiassa kuin asiassa kunhan ohjaaja hoitaa oman hommansa, koira hoitaa kyllä omansa. On se helppo koira,pakko myöntää. Mentiin vain kaksi kertaa rata läpi, koska halusin lopettaa siihen hienoon ja onnistuneeseen fiilikseen, mikä mulla oli kun se SEURASI kunnolla ja Bellallekkin näytti jäävän todella hyvä mieli treeneistä, ainakin sen silmät loisti siihen malliin ja suupielet oli ihan hymyssä suin. Ehkei ne rally kisatkaan ole kaukaa haetut, harmi vain että joutuu monen tunnin matkan päähän lähteä, jos kisoihin mielii:/

Sitten Nekkuun.. hmm, aluksi likka haahuili sinne tänne, vilkuili taakseen ja oli hieman ulapalla koko touhusta. Sain sen kuitenkin keskittymään hetkeksi ja tehtiin muutama onnistunut kyltti, ja lopetettiin sitten onnistuneeseen suoritukseen. Treenit oli tosiaankin todella pikaiset, sillä hyttyset alkoivat syödä siihen tahtiin, että oli parempi kerätä kamppeet ja mennä sisälle.

Eilen tuli vietettyä töissä reilut 8h, minkä aikana Pepin korvakarvat oli lähtenyt veks, josta oon oikeestaan vaan tyytyväinen kun sen korvat näytti olevan taas punertavat ja ihan mössöiset, helpompi pitää puhtaana kun ei oo niin paljo karvaa ja koirallekkin varmasti näin kesällä mukavempaa kun on kevyemmät korvat. Yks possun näköinen koira sinne tai tänne, pääasia et koira tykkää :D Mutta sitten ei niin iloiseen yllätykseen! Emmi ja äiti tai no oikeestaan äiti oli sitten aatellut et mitäpä sitä turhia saksia säästelemään leikataan nyt samalla Nekunkin korvat,murh. Kyllä mä oon vaan sitä mieltä et korvakarvat ne olla pitää, yksi possun näköinen liero siis lisää. Bellan korvat oli sentään säästetty, joten eikai mun paasaukset ihan kuuroille korville ollut mennyt.

Nekku oli saanut taas tänään aamulla jonku kunnon älynväläyksen, kun tyttö oli luikkunut avonaisesta ovesta pihalle ja suunnannut kohti naapurin pihaa. Niiden pihalla, häkissä oleva jämpti(?) oli sit ruvennut haukkumaan. Oli kuulemma Nekku painellut suoraa päätä sisälle häntäkoipien välissä, vieläkin se tuolla pöydän alla kuikuilee. Tais pikkunen pelästyä oikein toden teolla.

Bella on ollut taas viime päivinä hieman jäykän ja kankean oloinen, ihmekkös tuo kun edellisestä hieronnasta nyt 2kk, munhan piti varata aika sille kesäkuun alussa ja pistelinkin spostia hierojalle, mutta jostain syystä mun spostitit oli kadonnut bittiavaruuteen, kunnes sitten varmaan kolmen viikon päästä tajusin pistää spostia uudelleen ja sainkin varattua ajan huomiseksi:) Hieronnasta lisää siis huomenissa.


4 kommenttia:

 1. Haastanpas teidät :) :http://paimentyttjahovineito.blogspot.fi/2012_07_01_archive.html

  VastaaPoista
 2. No niin! Ei se seuruu niin vaikeaa ole. :D Ja ei kannata olla huolissaan, korvakarvat kasvaa tosi nopeasti. Meidän Jessen korvat kynittiin aivan korvalehtiin saakka lyhyiksi, mutta puolen vuoden päästä kaveri pyöri jo cavalierien erikoisnäyttelyissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo ei, kunhan koira on sopivassa vireessä/hyvällä tuulella:D jaa joo onneksi ne kasvaa takaisin!:D

   Poista