Sivut

tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ylistaron match show

Suunnattiin tänään Bellan ja Annukan voimin Ylistarossa pidettävään mätsäriin. Matkan aikana sateli jonkin verran, samoin kun pääsimme perille. Jätin B.n odottelemaan autoon siksi aikaa, että olin saanut ilmoitettua itseni junior handleriin ja Annukan Lapsi ja koira kisaan. Jonottaa saimme vaikka kuinka kauan, vaikkei jonon pituus nyt mikään kovin suuri ollutkaan, jostain syystä ilmoittautumisessa vaan kesti hirveesti aikaa. Sade lakkasi onneksi ennen kehään menoa, joten Bellan kaan ei tarvinnut kastua litimäräksi. Vaikkei märkä maa ollutkaan neidin mieleen.


Ilmoittautumisen jälkeen kipaisin hakemaan B.n autosta ja suunnattiin kehän laidalle. Ennen kehää Bella vaikutti tosi pirteeltä. Annukka pääsi ensin kehään. Ensin koiria seisotettiin jonkin aikaa ja sitten tuomari kävi katsomassa jokaista yksitellen. Koko ryhmä juoksi muutaman kerran ympäri ja sen jälkeen  tuomari valitsi viisi jatkoon pääsijää ja yllätyksekseni Annukka ja Bella kuuluivat näiden viiden joukkoon. Yksilöarvostelussa handlereiden piti suorittaa edestakaisin, mikä meni Annukan ja Bellan osalta hyvin. Sen jälkeen vielä seisottiin ja tuomari alkoi sijoitella. Lopulta Annukka ja Bella ylsivät neljänsiksi, huippua!

L&K kehän jälkeen alkoi junnujen nuoremmat, joten Bellalla oli hetki aikaa hengähtää.Tuo hetki olisi kuitenkin saanut olla Bellan mielestä vähän pidempi aika. Huomasin  heti että tyttö on vähän väsyksissä, eikä varmasti tule olemaan parhaimmillaan, eikä se sitä ollutkaan. Bella osaa olla todella vaikea esitettävä halutessaan. Joten sijoittuminen tuon kanssa on ihan huippua! Yleensä ottaen Bella tykkää ihan kaikesta tekemisestä, tänäänkin siitä kyllä huomas että se tykkää, mutta väsymys paistoi koirasta läpi. Ja myös ilma teki varmasti tehtävänsä. Se näytti myös ottavan jonkin verran stressiä muista koirista. Seisoa tapitti se hienosti kokoajan, mutta jalat oli ihan vinksallaan ja ravaaminen oli todella laiskaa. Taistelimme itsemme kuitenkin hienosti nelos sijalle. Tyytyväinen saan suoritukseen kuitenkin kaikesta huolimatta olla, sain sen esiintymään niin hyvin kuin sen vain voi saada tuossa mielentilassa (Bella tosiaan olis varmaan ennemmin tehnyt jotain piristävämpää kuten agilityä tai heittäytynyt ketarat ojolleen ja ottanut pikku nokoset.) Palkinnot ei päätä huimanneet, vaikka eihän ne  pääasia olekkaan. Onhan se kuitenkin ihan kiva  saada aina rahoilleen vastinetta. Maksoin tällä kertaa viisi euroa siitä että saatiin harjoitusta + ilmaisnäyte pussi, puristeluu ja joku ilmais huulirasva.. Lapsi ja koira kehästä tuli sentään ruusuke muistoksi:) Päivän saldona siis kaksi nelos sijaa.
 Eilen tuli käytyä keskisillä ja koirille tarttui mukaan nameja ja Pepille pehmoinen pallo, tommoset pallot oli pentuna ihan sen lemppareita. Emmi oli sitten ostanut koirille tai no lähinnä Pepille hammastahnaa,hammasharjat sekä korvienpuhdistusainetta. Samaisella reissulla kävin ostamassa M&M.stä kokeeksi muutaman Applaws ruuan ja kylläpä muuten laski hyvin. Jatkossakin tuun varmasti satunnaisesti syöttämään tuota. Plussana et se ei näyttänyt omaan silmään kuvottavalta, eikä myöskään haissut sellaiselta miltä noi märkä ruuat yleensä tuppaa haisemaan. Huomenna ois sitten luultavasti taas vuorossa aksa treenit ja joku päivä lähdetään käväisemään pienellä reissulla jossain päin suomea. Koirat pääsee tietty mukaan, mutta siitä lisää sitten myöhemmin:) Oon myös ruvennut tässä palkan kolahtaessa tilille haaveilemaan uudesta rungosta, mietityttää vain laittaa se yli 800e siihen ja sit hirvittää jos ei mun taidot ookkaan uuden rungon arvoisia, toi 70-200mm tarvittis kyllä paremman rungon itselleen mutta saa nähdä pitäydynkö vielä tonni deessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti