Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Seinäjoen mätsäri

Jälleen yhtä kokemusta rikkaampana, kun vuorossa oli seinäjoen aprilli mätsäri. Lauantai-iltana pesin, harjailin ja selvitin Bellan turkin. Bella on vaan niin säälittävän näköinen kun se joutuu kylpyyn sain jopa aikaiseksi ottaa todistus materiaalia.
Mutta nyt itse mätsäriin, lähdettiin taas samalla kokoonpanolla: Minä, Annukka ja Bella. Cittarin parkkipaikalle saavuttu, mentiin sit suoraa ilmoittautumis jonoon, jossa saatiinkin odotella tovi jono oli älyttömän pitkä. Sit kuitenkin JH ja L&K osallistujat saivat hypätä jonon edelle kun kehä oli alkamaisillaan. Annukalle vielä viime hetken opastukset ja kehään. Kehä oli ihan mukavan kokoinen, mutta tila käytettiin älyttömän huonosti tai mitä nyt Bella ei mahtunut seisomaan kunnolla ja muutenkin likka oli yltäpäältä hilseessä kun rupes niin pelottamaan pepussa kiinni oleva noutaja. Annukka ja Bella olivat kyllä ihan kirjaimellisesti niin kuin sillit suolassa. Joka tapauksessa Annukka veti tosi hienosti ja Bellakin jaksoi keskittyä mukavasti. Tuomari kävi katsomassa jokaista parivaljakkoa, jonka jälkeen kaikki menivät yhdessä ympäri, sen jälkeen tuomari valitsi sijoittujat. Sijoitusta ei tällä kertaa tullut, mutta hienosti vetivät, vaikka ahdasta olikin.


Heti L&K kehän perään alkoikin junnut. Huomasin taas kuinka vaikeaa onkaan seisottaa vapaasti esitettävää(edestä päin) koiraa kun ei millään mahtunut seisottamaan Bellaa niin kuin sen parhaiten sais seisomaan, junnuja ei edes ollut paljon, mutta jotenkin kummasti ne välit tuppaa aina pienenemään vaikka kuinka itse yrittäsi jättää väliä:). No jokatapauksessa B. seisoi kuitenkin yllättävän hyvin. Aluks mentiin pari kierrosta ympäri ja olin kyllä niin ylpeä kun sain Bellan ravaamaan pätkiä, ai että! Tuomari katsoi jokaisen koiran pöydällä ja teetätti edestakaisin & ympyrän, mua jäi pikkasen harmittamaan kun en 'voinut' seisottaa liikkeen jälkeen, kun jo käskettiin omalle paikalle, en sit tiedä olisko mun vaan pitänyt seisottaa se käskystä huolimatta kun nyt jäi vähän niin kuin liike kesken, harmittaa vieläkin :D Sijoille asti ei suorituksemme tällä kertaa yltänyt, tyytyväinen kuitenkin olen varsinkin Bellaan! Bellan kans on aina niin mukava olla kehässä, niin oli tälläkin kertaa on se vaan niin höpsö:)

 Eilen tuli vietettyä koirien kanssa tuola pihalla reilusti aikaa, kun lumi kantoi ja sää oli mitä parhain. Emmi oli sillä väin kun me oltiin Bellan kanssa mätsäröimässä niin käyttänyt Nekkua ja Peppiä tossa läheisellä pellolla riehumassa, olivat kuulemma riehuneet ja tykänneet iiihan hirveesti vedelleet toisiansa korvista jne. Huomenna uudemman kerran, kera kameran:)

2 kommenttia:

  1. Tuo videon on kyllä hellyyttävä! :D Nyt on ihana käydä lenkillä kun hanget kantaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, sillä on joskus jos syön jotain oikein herkkua niin samanlainen ilme siinä nyt sitten yrittää välttää katse "en oo saanu ainakaan vuoteen ruokaa!".. joo niin on, eilen vierähti kyllä tovi tossa pihalla ja koiratkin tykkäa!:)

      Poista