Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hieman erillainen näyttely päivä


"oikealla puolella olevassa kuvassa vaasan mätsärin ruusuke poseeraus, ei siis liity postaukseen:)"

Jälleen Bella painotteista postausta luvassa mutta ei hätää ihan lähi päivinä on tulossa postausta Nekusta ja Pepistä :)

Tänään tosiaan oli vuorossa Vaasa kv ja voin sanoa että toimintaa ei ainakaan puuttunut! Aluksi saatiin jonottaa n.30min että iskä pääsi heittämään mut,Annukan ja Bellan näyttely paikalle, jona siis toimi Botnia halli. Sit lähdettiin nopiaa mettästämään uutta näyttelyhihnaa Bellalle ja sainkin kuin sainkin sellasen mitä oon kauan haaveillu. Tosiaan tollanen tumman ruskea, puolikiristävä (Bellaa ei kuitenkaan kiristä ku otin niin reilun koon) nyt seisottaminen on helpompaa kun hihna pääsee löyhtymään kaulalle oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen tuohon! Hintaa hihnalla oli 13e Sit kiiruhdin ostamaan nameja, jonka jälkeen mentiin kehän laidalle missä nuoremmat junior handlerit oli loppumaisillaan.

Mä oon niin niin niin tyytyväinen Bellan käytökseen, se RAVAS melkein koko ajan voi että sitä tunnetta tuli jo ihan voittaja fiilis kun koira ravas peitsaamisen sijasta. Seisominen oli vähän pelokasta & jännittynyttä. Yksilö arvostelussa sain sitten sen hännänkin heilumaan. Tuomari teetätti perus edestakaisin ja ympäri, jotka sujuivat ihan hyvin, mitä nyt en enää ympyrän jälkeen seisottanut ja peitsas loppu matkan ympyrällä kun tyhmänä lähdin tekemään niin kamalan isoa. Kun vanhempien yksilöarvostelu läheni loppuaan (viimeinen pari oli arvosteltavana) rupesi palovaroitin soimaan(?!) ja sit kaikkia neuvottiin siirtymään rauhallisesti pihalle. Mulla oli kyllä todella hämmentynyt olo ja olin sillee öö.. no siirryttiin sit kuitenkin pihalle Annukan ja Bellan kanssa. Hetkenpäästä tuli sitten kaikki paloautot jne. hivuttauduttiin sitten vähän ajan päästä takaisin halliin kun palovaroittimet ei enää huutanu. Bella pelästy noita hälytyksiä niin että tärisi pihalla ihan kamalasti sain sen onneks sisällä sitten taas rauhoittumaan, kunnes hetken päästä varoittimet rupes huutamaan uudestaan, tällä kertaa ei lähdetty enää pihalle turhaan, hälytykset oli siis vääriä (iltasanomien sivuilla oli jotain juttua) Kehät jatkui puolen tunnin päästä normaalisti ja päästiin uudestaan kehään, tällä kertaa vain seisotettiin koiria ja tuomari valitsi jatkoon pääsiät me ei oltu niiden joukossa, mutta jäi kyllä ihan mahtava fiilis kun koira toimi niin hyvin ja se ravas!:D Bella sitten kantoi näyttävästi oman "lohdutuspalkintonsa " tavaroiden työ häntä pystyssä totta kai (kaikki osallistujat siis sai BF.n tikkuja) Bella oli ainakin enemmän kuin tyytyväinen tähän "palkintoon"

Kierreltiin vielä kojuja tovi  Annukan kanssa ja kyselin siinä siltä et lähteekö vielä näyttelyyn joukkoon ja sehän oli ihan innoissaan tulossa, sanoi vielä että kun en ens vuonna enää saa kilpailla niin hän voi sitten mennä Bellan kanssa ;) harmi vaan kun ikä ei vielä pariin vuoteen riitä, mutta mätsäreitten L&K kehiä on mukava vielä kierrellä ja katotaan jos saisin Lotan innostumaan ens vuonna junnuilusta niin saisin jättäytyä "kanaemoksi" ;)

Huomenna me suunnataan kohti Rukaa muutamaksi päiväksi lomailemaan koko poppoon voimin, lomatunnelmista lisää myöhemmin :) ja Nekusta ja Pepistäkin on tulossa lisää juttua kunhan niidenkin elämään saadaan vähä lisää toimintaa, oon alkanu opettaa hauvoille uutta temppua niin uusia videoitakin sitten tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti