Sivut

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Vaasan mätsäri

Oli kyllä aamulla järkytys nousta, kun pihalla oli valehtelematta melkein puoli metriä lunta tai ainakin niin paljon että sinne isoinkin liero upposi ja hännän pää jäi näkyviin. Peppi oli lumen paljoudesta ihan sekaisin ja hyppäskin sitten sinne lumeen eikä siitä näkynyt kuin pieni nenän pää ja kippura häntä, jotka viilettivät lumen yläpuolella.

Tänään suunnattiin siis taas kohti mätsäriä, tällä kertaa vuorossa vaasan match show. Bella lähti taas ainoana joukkoon, Emmin ollessa kaverillaan ja Nekkua en sit kanskaan viittinyt ottaa, kun yhden koiran kans on helpompi kulkea ja tarvittiin Bellan kans vielä treeniä Vaasan KV.seen (joka on jo ensi viikolla:o)

Mätsärit pidettiin kivihaan cittarin parkkihallissa, hallissa oli kyllä älyttömän kylmä (koskahan opin pukemaan oikein:D) vaate varustukseni oli hieman huono kun eihän sielä parkkihallis nyt yhtä lämmin ollut kuin pihalla. Ilmoitin sitten itseni junior handleriin ja Annukan L&K.hon. Annukka se on mukavaa seuraa kun se on aina valmis lähtemään oli sitten kyse mistä koira jutusta tahansa, tuleva handleri;)

Luokat alkoi Lapsi ja koira luokalla. Koiria pienine handlereineen oli kyllä mukavan paljon, en nyt laskenut mut oli niitä nyt ainakin 10 paikkeilla (jos ei enemmän) Vetivät kyllä taas tuttuun tapaan hienosti, mitä nyt Bella välissä tarjoili istumista liiankin tiuhaan, Annukka kuitenkin näppäränä tajus seisottaa sitä välis kyykystä maassa ( vaikken sille oo aijemmin niin sanonu) Lisäksi Bella vähän innostui Annukan ja sen takana olevasta parista, joka oli tietty pieni ruskea liero joka Bellan silmään oli ihan varmasti Nekku! Tajus se sitten vihdoin että nyt tais erehtyä pahemman kerran. L&K.n tuomari vaikutti todella mukavalta ja vaikka lapsia oli todella paljon, nyt tilan käyttö toimi kun jokainen pystyi seisottamaan koiransa jäämättä muiden taakse. Tuomari teetätti lapsilla mm. edestakaisin ja jutteli jotain. Tällä kertaa valittiin vain voittaja, mikä oli musta ihan kiva juttu kun näin sitten loput olivat "jaetulla 2 sijalla" kaikki osallistujat saivat ruusukkeet ja palkintokassit, sijoituksesta siis ei tosiaan mitään hajua kun yks vaan valittiin voittajaks ja loput saivat palkinnot ihan summittaisessa järjestyksessä:) Eiköhän Annukasta vielä junior handler tule, kunhan ikää kertyy vielä vähän lisää.

Heti L&K.n jälkeen alkoikin sitten junnut, osallistujia ei taaskaan mitenkään hirveesti ollut. Me oltiin Bellan kanssa ihan ensimmäisenä mikä oli tosi hyvä juttu, tällä kertaa mulla oli tilaa seisottaa B. niin kuin parhaaksi näin. Tuomari oli mukava (valitettavasti nimeä en nyt muista) juostiin aluksi kaikki kierros ympäri, jonka jälkeen tuomari tuli kattomaan koirat ja kysyi koiran & handlerin ikää. Sen jälkeen teetätti edestakaisin, tuomari seisoi vähän jännässä paikkaa, mutta hyvin mä siitä sit selvisin enkä jäänyt tuomarin ja koiran väliin. Lopuksi käski vielä pareittain tehdä edestakaisin, muistin pitää koiran oikealla puolella ja vaihtaa sitten puolta. Omasta mielestäni en mitään (ainakaan isoja) virheitä tehnyt. Bella meni ihan mukavasti, tosin tällä kertaa peitsas enemmän ku viime mätsäris, mut ei ihme kun oli jo niin väsynyt, muutenkin meillä oli taas ihan huuuippu hauskaa. Tuomari tuli kättelemään mua ennen ja yllätykseksi ojensi meidät ykköspaikalle tuloksena siis jälleen JH1 voi että kun olin onnellinen ja oon vielkin ihan fiiliksis on se vaan niin hienoa pärjätä ton Tiitun kans kun tietää et on tehnyt kovasti töitä sen eteen. Näistä tunnelmista on hyvä lähteä Vaasan kv.seen vaikkakin se jää vain kehässä pyörähtämiseksi, mutta kokemus se sekin:)

Palkintoja tuli ihan hurjasti mm. 2kpl ruusukkeita, varmaan lähemmäs 10 rouhetikkua, 4-5puruluuta, lahjakortti mäkkäriin (ilmainen big mac ateria) jtn mäkkäri leluja, marsupinssi kahta eri makupaloja sit tollanen lihahyytelö juttu, RC.n kalenteri, pehmo rotta jne.:)

4 kommenttia: