Sivut

torstai 5. huhtikuuta 2012

ai pentukuumetta vai?

Hei vaan täältä lumituiskun keskeltä! niinpä, nyt pitäis olla kevät ja pääsiäinen, mutta täälläpä on tuiskuttanut lunta koko aamun varmaan jo yli 10cm satanu. Mikäs siinä, lumi on mukava juttu, silloin kun sitä "kuuluu" olla. No joka tapauksessa positiivistä sentään et heti kun tuli pieni kerros lunta tohon tielle, Bella lopetti ontumisen! pitääkin käyttää tämä aika nyt hyödyksi ja yrittää kuroa lenkeissä kiinni.

Ihme ja kyllä otsikko ei viittaa tällä kertaa mun pentukuumeeseen, en oo sitten Nekun jälkeen potenut vielä kertaakaan tuota kyseistä tautia sen sijaan pentukuumetta on tällä kertaa hieman karvaisemmalla ja ruskealla otuksella, nimittäin Bellalla. Jälleen on äidin vaistot heränneet, kun pehmo koiraa hoidetaan ja kannetaan niin hellästi pesästä toiseen ja mahakin on niin turvoksissa että jos se tuota menoa jatkaa, niin viistää maha pitkin maata, ainakin melkein. Tosin nyt se on jo rauhoittumaan päin, pitää nyt vähä kattoa tarviiko tuota "penikkaa" loppujen lopuksi lähteä edes piilottamaan kun nytkin se on jo sen aivan unohtanut.


Pääsiäislomakin siis alkoi nyt meillä ja tiedossa olis ainakin jonkin verran koiramaista puuhailua, siitä lisää myöhemmin. Ripottelen nyt tähän vielä muutamia kuvia kun on parina päivänä ollut ihan mahdottoman hyvät kuvaus säät, kun hanget kantaa ja aurinko paistaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti