Sivut

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Turhautumista

Rakastan noita sen silmiä<3

Pidän keväästä todella paljon, silloin kun ei ole harmaata & synkkää tai sada vettä. Muutoin kevät on ehdottomasti lemppari vuoden aikani, ei ole liian kylmä, eikä kuuma. Paluu todellisuuteen kuitenkin tapahtui ja huomasin miten aloinkaan taas vihata kevättä ja lakaisemattomia pyöräteitä. Olin jo aivan unohtanut kaikki ne tassuongelmat talven aikana, ei mun vaan kertaakaan tarvinnut miettiä lenkille lähtiessäni sattuuko Bellaan vai ei.
Jos ei siis jo tullut selväksi niin Bella on taas aloittanut jostain syystä aristelemaan etutassuaan. Mulla on muutama epäilys tai oikeastaan tiedän mistä tää etutassun(jen) ontuminen johtuu. Talvi me ollaan saatu olla ihan rauhassa. Syynä siis uskoisin olevan pyöräteillä oleva paksu sora&hiekka kerros, joka varmasti pistelee ikävästi tassun pohjiin. Lumi soiroilla käveleminen sujuu ongelmitta, harmi vaan kun ei tuota lunta ole enää kovinkaan paljon jäljellä. Tossa hiekkatiellä ollaan yritetty lenkkeillä, mutta eipä sekään oo kun 1-2km pitkä ja nyt täynnä vesilammikoita, koiria kun on melkeinpä mahdoton saada kävelemään tuota rapatietä pitkin.  Ei se niin nuukaa oo vaikka nyt muutamana päivänä jätettäisiin/lyhennettäisiin lenkkejä ja katsotaan mihin tilanne etenee, mutta kun sen paino oli just taas lähteny tippumaan (Johtuen varmaan meidän piitkistä lenkeistä, kun on ollut niin hienoja ilmoja. Nyt saan haudata ne toistaiseksi.) ja nyt ne kaikki kilot tulee sitten kuitenkin takaisin.Lievästi sanottuna kyllä turhauttaa ja paljon. Tekisi mieli löydä hanskat tiskiin, kun yrität kaikkesi ja sitten tuleekin näitä takaiskuja, mutta eteenpäin on jatkettava, iskuista huolimatta. Uskon ja luulen (oikeastaan voin sanoa että tiedän) kuitenkin vahvasti että tämä aristaminen loppuu, kunhan pyörätiet lakaistaan (joka valitettavasti tuntuu olevan vasta ikuisuuden päässä.) siihen asti jatketaan lenkkeilyä ojiapitkin/ hiekkatiellä.

Sitten vähän muita asioita, huhtikuun alku tai oikeastaan koko huhtikuulle olis koiramaista menoa, jos jonkinlaista. Toivottavasti nyt edes muutamiin tapahtumiin päästäisiin.Eilen tuli käytyä käyttämässä se faunattaren palkinto lahjakortti. Ostin sitten(yllätys yllätys) Mustan timanttipannan, joka harmikseni oli vähän liian tiukka Bellalle. Nekulle se oli sopiva kun säätö varaa on mukavasti, pitää nyt vähä tuumata että meenkö vaihtamaan ton vai ostanko Bellalle uuden ja pidän ton sitten Nekulla. Varmaan ensimmäinen kerta kun ostin B.lle liian  pienen pannan yleensä ne on liian suuria :D

2 kommenttia: