Sivut

torstai 1. maaliskuuta 2012

Reissussa

Lähdettiin tosiaan maanantaina neljäksi päiväksi reissuun Tampereelle, tässä pieni koonta päivien tapahtumista.

Maanantai 27.2
Lähdettiin maanantaina kahdentoista aikaan ajelemaan kohti Tamperetta. Reilu kolmi tuntinen matka sujui hyvin, koirat nukkuivat melkein koko matkan. Parkanossa pysähdyttiin syömään & pissattamaan koiria. Tampereella oltiin sitten siinä puoli neljän maissa. Raahattiin kamat "huoneistoon" se oli siis sellanen vähä asunnon tyyppinen, missä oli olohuone,keittiä 2 wc.tä sauna&kylppäri ja muutama makkari. Samassa rakennuksessa asui ilmeisesti myös vakituisesti jotain. Ihan mukava & tilava paikka koiria ajatellen, ainut miinus että huone tosiaan oli viitos kerroksessa ja aina kun halusi koirat viedä pihalle oli mentävä hissillä.Ei sillä etteikö nämä hississä osaisi matkustaa, mutta jotenkin se tuntui vaivanloisemmalta kuin että kävelisit suoraa ovesta pihalle. Kun oltiin saatu tavarat purettua lähdettiin heti käyttämään koiria lenkillä ja samalla tuli kierreltyä paikkoja. Koirat ( varsinkin Nekku) olivat niin innoissaan ettei korvista ollut tietoa. Kai siitä vähemmästäkin menee sekaisin kun koiria & autoja tulee niin tiheään tahtiin ohi. Kotona kun saattaa olla että päivän aikana (jos hyvä tuuri käy) tulee kaks koiraa vastaan, tuolla niitä taas vilisi joka välissä. Muutaman kerran jouduin hävetä noiden hihnakäytöstä, korvat kun oli aika ajoin kateissa niin alkoi siinä hermot olla koetuksella itse kullakin, vaikka yleensä oon koirien kanssa aika pitkä pinnainen. Huomaa kyllä että maalla kasvaneita koiria kun tollanen määrä vastaan tulijoita & uusia hajuja sai nämä ihan sekaisin. Toisaalta ollaan me kuitenki aika paljo koirien kans reissailtu ja yleisesti ottaen ovat käyttäytyneet hyvin. Peppiä vähän pelotti käytävällä oleva kaide,mistä näkee alempiin kerroksiin ,sillä on varmaan korkeanpaikan kammo!:D Eka päivä menikin sitten vaan paikkoja kierrellessä & tutustuessa.


Tiistai 28.2
Aamu alkoi lenkillä, joka tosin jäi niinkin lyhyeen että koirat kerkesivät tarpeensa tehdä, tuuli oli niin hirviä ettei eteensä meinannut nähdä. Muu porukka lähti sitten aamusta uimaan, minä,äiti & veli jäätiin huoneeseen koirien kans. Peppi näytti itsestään ihan uuden puolen, se vinkui koko sen ajan kun Emmi oli poissa. Toisaalta arvelin tämän itkeskelyn johtuvan siitä että Pepin toinen pupu jätettiin kotiin. No toisesta se  ainakin piti sitäkin parempaa huolta. Käytettiin äitin kanssa koirat lenkillä, käyttäytyivät jo huomattavasti paremmin vaikka Pepin pitikin haukkua (ja samalla yllyttää Bella kuoroon) vastaan tuleville koirille. Nekkukin hillitti veto vaihdettaan, kun tajusin päästää sen pidämmälle hihnalle, ei se oo tottunut jonossa kulkemaan, saatika sitten viimeisenä. Nekun kun täytyisi aina saada olla johtaja. Päivemmällä minä,äiti,Emmi & Lotta lähdettiin käymään Ideaparkissa, koirat sai sen ajan viettää muun porukan kanssa huoneessa. Mukaan tarttui yllätys yllätys koirille jotain pientä. Mm. Bellalle & Nekulle kultaiset luu nimilaatat ja herkkuja. Tarkoitus oli hommata uudet pannat, mut mun onnekseni ei sopivia kokoja löytynyt niin tyydyin noihin laattoihin. Lisäksi sain Bellalle ostettua vihdoin ne sukat! Nyt ei tarvi lenkeillä irrotella lumipaakkuja ja ehkä sitten keväämmällä säästyttäis muutamilta tassutulehduksilta(?) Kunnon tossuja en oo saanu hankittua koska ne on aina omaan käteen liian jäykät, joten noi sukat tuntu sopivalta vaihtoehdolta. Huoneeseen päästyä kokeilin tietty sukkia heti, ostan Bellalle yleensä aina kaikki vaatteet yms. cockerin mitoituksilla niin myös sukat. En ymmärrä mikä hehto käpälä tolla on kun sain ne just ja just sen jalkaan, no pysyvätpähän ainakin jalassa. Loppu illasta käytiin sit syömäs ja lenkkeiltiin koirien kanssa.

Keskiviikko 29.2
Sää oli mitä mahtavin aurinko paistoi ja mittari oli plussan puolella. Tehtiin sitten aamulla aika pitkä lenkki ja isä kävi samalla kaupassa, me sit käppäiltiin sen aikaa siinä pihassa koirien kanssa. Päivällä sit lähdettiin taas kohti ideaparkkia, pikku sisarukset pääsi hoploppiin, itse kävin sillä välin ostamas mullekkin jotain kun ei tiistaina tarttunut mitään mukaan. Käytiin myös hakemas Pepille nimilaatta, tosin vain sydämen muotoisena. Sieltä kun tultiin lähdettiin taas lenkkeilemään. Koirat oli ihan onnessaan kun joka paikas oli niiin paljon eri hajuja ettei tiedä miten päin olisi. Muutama lierokin tuli vastaan! Illalla Emmi lähti äitin kans käymään Stocmannilla ja isä vei muut uimaan. Mä sit jäin huoneeseen pitään koirille seuraa(=istuin koneella ja koirat nukku kun olivat saaneet mahansa täyteen) :D

Torstai 1.3
Torstai oli yhtä hullun myllyä. Kahdeksalta aamulla pystyyn, koirat lenkille ja sen jälkeen kamat kasaan. Muu porukka kävi aamulla vielä jossain museos, me oltiin Emmin kans koirien seurana. 11 oli huoneen luovutus ja pikkasen tuli kiire, mutta mitään ei unohdettu! Takaisin tulomatka meni nopeasti, ei pysähdytty tällä kertaa ollenkaan. Kotia päästyä koirat oli ihan hirveen innoissaan, tais niillekkin riittää kaupunki elämä taas hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti