Sivut

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Mätsäri kauden avaus!

Tai pikemminkin JH-kauden avaus, tänään oli siis suuntana Isokyrön match show. Mukaan lähti tällä kertaa vain Bella ja pikkusiskoni. Sää oli todella hieno, kyllä kelpasi olla kehässä eikä tullut kylmä, vaikka sitä pelkäsin.

Mätsäri järjestettiin maneesissa, kehät oli (tai ainakin JH & L&K kehä) mukavan kokoisia, pohja nyt ei mikään paras ollu, sillä hiekkaa tarttui turkkiin ihan kiitettävästi, mutta se ei menoa haitannut! Ilmoittauduin siis junior handleriin ja Annukan ilmoitin Lapsi & koira kilpailuun.

Kehät alkoivat aikalailla aikataulussa ja Annukka pääsi L&K kehään. On ne vaan hyvä pari! Annukka handlas Bellaa tosi hyvin, mitä nyt välissä (Bellan mielestä) palkkaa tuli vähän liian vähän ja tyttö innostuikin aivan ääneensä huutamaan. Seisominen & seuruu sujuivat molemmat mallikkaasti, Bellakin jaksoi ihmeen kauan seistä aloillaan. Tuomari teetätti jokaisella lapsi handlerilla edestakaisin, jonka jälkeen kaikki menivät ympäri. Tuomari alkoi sijoitella porukkaa, ensin jaetulle 6 sijalle, sitten meni 5-sija, 4-sija tässä vaiheessa olin ihan innoissani Annukka & Bella oli vieläkin mukana. Sitten meni kolmos sija, Annukka ja Bella edelleen mukana. Tuomari teetätti vielä kahden parhaan kesken yhtä aikaa edestakaisin, mikä sujui parivaljakolta hyvin. Lopuksi tuomari näytti kakkos paikan Annukalle & Bellalle, hieno suoritus! Kyllä me Annukasta vielä junior handler tehdään :D
Palkinnoksi Annukka sai mitallin,dibitassut DVD.n,karkkia,ruohetikkuja,pallon ja jonku kulhon.

Sitten alkoikin junnujen nuoremmat, jonka jälkeen oli vanhemmat ja me päästiin kehään. Bellalla oli ihan kiva vire päällä, tosin olishan se häntä voinut mun kimityksistä huolimatta heilua vielä pikkuisen tiheämpään:) Tuomari teetätti aluksi edestakaisin, joka meni omasta mielestäni hyvin. Sen jälkeen kolmio ja kaikki ympäri. En ainakaan huomannut tekeväni mitään sen suurempia virheitä, Bellankin sain innostettua kävelemään vähän reippaammin. Tuomari sijoitti kolmannen ja me olimme vielä mukana! Kahden parhaan kesken vaihdettiin koiria, itse sain vaihdossa nuoren lapinkoiran(?) aivan ihana tapaus, seisomaan sain sen joten kuten, virtaa sillä kuitenkin riitti. Tuomari teetätti edestakaisin vaihtokoirien kanssa, se meni ihan ok. Muistin jopa vaihtaa puolta!:D Tuomarin kommenttien mukaan sain vaihto koiran hyvin esitettyä. Sitten vielä omat koirat takaisin. Sen jälkeen tuomari ojensi mut ja Bellan ykkös paikalle! Sain todella paljon positiivista palautetta handlaus taidoistani, mikä on aina mukavaa kuultavaa. Mun kuulemma kannattais etsiä itselleni joku säpsäkkä lainakoira, joka vastaa handlaus taitojani, Bella kun on vähän tuollainen hitaan puoloinen kaveri, osa tuomareista kuulemma rokottaa siitä.(jonka oon itsekkin kyllä huomannut)

Heti vanhempien jälkeen alkoi BIS junior handler kisa. Tuomari teetätti ympäri yhdessä & edestakaisin. Ja osoitti lopulta meidät ykköspaikalle! Oli siinä kyllä kirjaimellisesti hymykorvissa, minä vieläpä Bellan kanssa JH 1/1, oli muuten ensimmäinen junnu voitto, vieläpä B.n kanssa:)


Junnuista palkinnoksi tuli reppu,harja/kampa,3kpl näytepusseja,märkäruokapurkki,2kpl luita,faunattareen 5e.n lahjakortti ja saippuaa

Päivän saldona siis: Annukka & Bella L&K 2 ja Minä & Bella JH 1/1

L&K kehän aikana Bella rupes tassulla hinkkaamaan silmäänsä en oo varma olisko sinne voinut mennä hiekkaa, mutta nyt siristelee silmää kauheasti. Kotoa lähdettäessä silmä oli kuitenkin ihan kunnossa. Pitää yrittää saada nyt joku ell. kiinni.

4 kommenttia: