Sivut

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Match Show

Pitkästä aikaa päästiin mätseilemään! Viime kerrasta onkin jo aikaa ties kuinka kauan. Suuntasimme aamulla siis kohti vaasaa, kivihaan citymarketin parkkihallia. Oli muuten tosi hieno juttu että mätsäri oli sielä parkkihallissa, siellä nimittäin oli ihanan viileää ja koirillekaan ei tullut kuuma, vaikka pihalla oli +20 astetta lämmintä.

Ensimmäisenä oli Lapsi&koira kehä jossa Annukka kisasi Pepin kanssa. Osallistujia ei paljoa ollut vain viisi ja niistäkin kolme oli cavaliereja eli ihmeen paljon!:) Annukka handlasi pepin hyvin siihen nähden että Peppi hieman jännitti perässä tulevaa koiraa. Sijoitusta en tiedä kun tuomari ei niitä kellekkään sanonut jakoi vain palkinnot ja siinä se.

Sitten olikin vuorossa junior handler jossa kisattiin Emmin kans. Bellalla oli tosi kiva vire päällä ja pitikin mennä viime postaukses puhumaan kuinka se ei häntäänsä liikuta,mutta tänään se oli yhtä vispausta, voi että nautin likan esittämisestä:) Junnuja oli ihmeen paljon ainakin 15 osallistujaa. Tuomari teetätti jokaisella kolmion ja edestakaisin. Kumpikaan meistä ei sijoittunut.Mielestäni en kuitenkaan kovin suuria vieheitä tehnyt ja mun&Bellan yhteistyö oli mielestäni todella hyvää..ainakin B.n osalta joten hyvillä mielin lähdin kehästä:)

Pienissä oli aivan älyttömästi koiria Nekku&Peppi olivat alkupäässä joten odotella sai ihan mukavasti. Mätsäri paikalla ken saavuimme, Nekku oli yhtä intoa täynnä ja pelosta ei ollut tietoakaan Nekku myös löysi ensimmäisen koiraystävänsä jota rohkeni oikein haistelemaan asti, häntä ei käynyt kertaakaan koipien välissä! mutta sitten kun Nekku joutui kehään voi kauhia sitä touhua...Se meni ihan lukkoon yritti Bellan ja Pepin työ, eikä tehnyt mitään. Liikkuessa sain raahata sitä perässäni. Ehkäpä se vaan tuntee olonsa turvalliseksi isojen koirien seurassa ja sitten kun joutuu yksin sille iskee paniikki. Tosin en tiedä halusko se bellan/pepin työ vai annukan luokse. No joka tapauksessa meno oli järkyttävää.. Yksilöarvostelussa tuomari sanoi että  ei viitsi nyt tutkia sitä kun on niin peloissaan ja tuomari sanoi että meidän ei kannata mennä liikettäkään kun olisin joutunut pakottamaan sen liikkeelle että se ei kuulemma ole oikea ratkaisu. Joten meidän käynti kehässä oli todella pikainen ja sininen nauhahan siitä tottakai tuli. Nekun kans en enää nauhakehäänkään mennyt kun ei se olis kuitenkkaan liikkunut ja tuomari sano ettei saa "pakottaa" niin aattelin et turhaa sitten mennään sinne tientukuksi kun ei namipalatkaan kelpaa et niillä ois voinu houkutella..:)

Peppi sai kans sinisen väsymys alkoi  jo painaa pitkän päivän päätteeksi eikä sijoitusta tällä kertaa tullut,Peppikin oli taas vähän päällä ei mua kiinnosta.

Bellaan olen todella tyytyväinen ja Nekun käytökseen kehän ulkopuolella mutta kehän sisällä se meno on jtn sanoin kuvaamatontaa no eikun lisää treeniä.Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin mukava päivä ja sää oli mitä mahtavin:)

2 kommenttia:

  1. Nyt vain nekkua niin paljon kuin mahdollista joka paikkaan... Tuo jännitys ei laukea kuin käymällä eri paikoissa.

    VastaaPoista
  2. Joo, ja vieläpä niin että se pääsee yksin mun kans, koska se selvästikkin "turvautuu" joko Bellaan&Peppiin tai Annukkaan (näin ainakin oletan,koska en keksi mitään muuta ratkaisua tolle käyttäytymiselle kun yht´äkkiää se oli kuin ihan eri koira) kun sielä paikan päällä ei ollut mitään ongelmia ja meni Bellan peräs haistelemaan muita koiria ja muutenkin oli ihan iloisen tuntuinen eikä liiemmälti jännittänyt yhtään ja vaikutti ihan "omalta itseltään". mutta sitten kun se sinne kehään joutu niin se ei suostunu liikkua yhtään ja yritti sinne päin, missä Annukka oli Bellan kans ja senkin takia se kävely sujui huonosti kun olivat juuri vastakkaisessa suunnassa.Pöydällä sain sen tosin seisomaan hetken verran ihan nätisti mutta tuomari ei sitten viitsinyt koskea niin en tiedä miten olisi siihen reagoinut.

    jotain pientä rohkaistumista on kuitenkin havaittavissa, kun viimeksi olimme mätseilemässä niin toihan oli kokoajan menos häkkiin piiloon ja nyt likka ei edes suostunut sinne menemään kun oli pääneljäntenä jalkana menossa paikasta toiseen.

    Noh pitää nyt ottaa kunnolla urakaksi kiertää Nekun kanssa kaikki mahdolliset tapahtumat ymsyms. mihin vain kyydin saan ja ILMAN muita koiria/ihmisiä:)

    VastaaPoista