Sivut

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Hienohelmoja & Rapatassuja

Pitkästä aikaa raahauduin tännekkin kirjoittamaan. Vihdoinkin tuntuu siltä että kyllä se kesä sieltä tulee! Loskaa riittää ja siitäkös meidän hienohelma cavalierit ovatkin "innoissaan" hyvä kun saan ne edes pihalle tulemaan tekemään tarpeensa. Lenkilläkin noita saa rahata peräs kun eivät millään suostuisi tulemaan kun pyörätie on märkä siksipä Peppi on saanutkin jättää muutaman lenkin välistä, samoin kuin Nekku. Nekku kyllä ei välitä niin paljon vedestä kun noi kaks muuta hienohelmaa, mutta Nekulla on toi tassu ollut nyt kipeenä niin ollaan yritetty pitää mahdollisimman paljon levos, koska epäillään että se on revähtänyt mutta jos ei ens viikkoon mennes ole mitään tapahtunut pitää likka viedä sitten lääkäriin tutkittavaksi. Toivottavasti se on vaan "pelkkä" revähdys.Bella taas on joutunut keleistä huolimatta lenkkeilemään ahkerasti kun en sitä viitsisi olla kolmea kertaa päivässä lenkittämättä,laihdutus kuurilla kun on.

Rapakelien myötä pitää taas alkaa kiinnittämään enemmän huomiota koirien tassuihin, varsinkin Bellan. Bellalla kun oli viime vuonna tähän aikaan noi tassut niin pahasti tulehtuneet että ontu aivan kun käveli.:/ No ehkä tänä vuonna säästytään kun tiedetään miten sen käpäliä kannattaa hoitaa.

Harrastus rintamallakin alkaa pikku hiljaa tapahtua.Kattelinkin jo kahdet mätsärit,toiset parin viikon päästä, toiset vasta kesällä. Kesällä olevissa mätsäreissä on parikilpailu(jeejee! tätä on odotettu:D) katsotaan vaan että ketkä kaksi koiraa sinne kehään pääsevät Bella ja Peppi luultavasti Nekku kun tarvii treeniä vielä ihan yksikseen, mutta täytyy katsella. Kevään mittaan pitäisi myös alkaa tokot pyörimään ja agilityynkin päästään nyt sitten oikeen kunnolla taas treenaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti