Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Puhtaita koiria ja tokoiluja.

Tänään tosiian pesin taas Bellan ja Nekun, tein vain tollasen pika arkipesun. En mitenkään kunnolla ruvenny syynäämään.:) Bellan ja Nekun pesinkin tällä kertaa yhtäaikaa, ja se meni itseasiassa paremmin kun erikseen ne pesisin. Nekku nyt ei kovin moksiskaan ollu, mutta Bella oli jo kynnet pitkällä kun näki mihin olin sitä viemäs, se kuitenkin rauhottu sitten kun näki ettei Nekullakaan mitään hätää ollu ja osas vähä rentoutua:) Peppi pääsee luultavasti sitten huomenissa kylpemään.

Lähdettiin sitten illemmalla Paapan työ ja Bella vaan pääsi mukaan, kivaa laatuaikaa sille kun ei aina oo noi "pikkuuset" kintuus hyörimäs. Nekun olisin kyllä joukkoon ottanut mutta sillä on vieläkin ne juoksut niin en viittiny sitä ottaa kiusaamaan paapan sakemanni urosta ja Emmi taasen jäi Pepin kanssa kotiin ku ei jaksanu lähteä.
Päätimpä sitten paapalla Selvitellä  Bellan perse karvat ja muutenkin harjasin sen perin pohjin. Ja hui kauhea kun hävettää mihkä kuntoon sen persus karvat olikaan päässy, saksia tarvittiin avuksi mutta hyvät niistä tuli!:)

Päätin sitten ottaa vielä muutamia toko liikkeitä, josko ne muistuisi mieleen. Otin aluksi seuraamista ja tällä kertaa se meni yllättävän hyvin, johtuneeko siitä että palkaksi se sai rexin nappuloita jota se rakastaa :D Seuras kivan vireästi ja kontaktiakin löyty.Otin myös käännöksiä ja istumista jotka sujuivat nekin. Sitten ajattelin kokeilla piitkästä aikaa jääviä ja olin ihan yllättynyt kun liikkeesta maahan meno sujui kuin miltäkin! voi että olin ylpeä pienestä lierosta. :D Paikallaolo onnistui. Harjoiteltiin myös Bellan pravuuria peruuttamista, jota se rakastaa!:)


Äiti lupas nyt vihdoin ja viimein että ei ens vaan sitä seuraavalla viikonlopulla päästään vihdoin rallittelemaan agilityradalla, Emmin rippijuhlat kuulemma pitää olla enne  ohitte ennen ku joutaa viedä. Pääsee Nekkukin sitte tokottelemaan sisätiloihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti