Sivut

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kettukusu

selvä yhdennäköisyys(kö?)
kuva:google
Yllä olevassa kuvassa oleva eläin on siis kettukusu, koskaan ennen en tästä eläimestä mitään ollut kuullut, mutta kun sen ensimmäisen kerran tv.ssä eläinten pelastustiimissä näin, oli ensimmäinen lauseeni "tulkaa äkkiä kattomaan, Nekku on tv.ssä:D" Tv.ssä oleva kettukusu oli niin yhdennäköinen Nekun kanssa (yllä oleva kuva huono esimerkki,mutta kumminkin) En ymmärrä miksi, mutta kuitenkin se oli vain jotenkin niin Nekkumainen:D toi oikeastaan Nekku on kusumainen. Siitä lähtien  on likka saanut uuden lempinimen "kettukusu" joka on taipunut mm.kettu jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä:D

Sitten itse asiaan.Meille ei kuulu taaskaan mitään ihmeempää agiliitelemään tekisi kovasti mieli, pitää kattoa koska äiti pääsee viemään. Sen sijaan ollaan tehty pitkiä lenkkejä. Eilen käveltiin papan tyköä koululle n.6-7 kilsaa. Koirat tykkäs hirveesti kun oli uusia hajuja.

Kun Bellan tassut on paremmassa kunnossa, niin eiköhän joku toinen ala tassujaan ontuilla. Nekku on nimittäin nyt viikon ajan, ontunut hieman toista etutassuaan. Mitenkään se ei sitä aristele kun oon kattellu, reuhkaa ja mesoaa samaan tapaan kuin ennen, mutta kävellessä kuitenkin ontuu. Kai sen sitten kipeä pitää olla vai miksikä muuten se ontuisi sitä? vaikkei oo näyttänyt kipuilevan kuitenkaan mitenkään muuten. Pitää nyt katsoa päivä kerrallaan jakäyttää sitten ell. jos ei ala paranemaan.

tripla pusu;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti