Sivut

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Uusia hajuja

Oltiin aamulla lähdös koirien kanssa lenkkeilemään ja isä oli lähdössä kauppaan. No ei me pitkälle keritty kun isä tuli takaasin ja sano että siellä juoksenteli taas se samainen irtokoira, joka yritti viimeksi käydä koirien päälle. Ei me sitten tietenkään uskallettu lähtiä, joten hypättiin isän kyytiin ja se vei meidät kirkon kylälle lenkkeilemään siksi aikaa kun itse käy kaupassa.

Koirat tykkäs ihan hirveesti kun oli niin paljon uusia juttuja ja uusia hajuja, ettei perässä meinannut pysyä. Nekku käytti energiansa huutamalla ohi ajaville autoille. Eihän Nekku tajunnut että ei jokainen auto meidän ollut.. sen huuto oli siis lähinnä semmosta kamalaa kiljumista:) Jaksoi Nekkukin sitten välistä rauhoittua ja keskittyä nauttimaan uusista tuoksuista. Täälläpäin kun tosiaan lenkkeillään niin usein eikä juuri ikään tuu ketään koiraa vastaan, niin joutuvat sitten omia hajujaan haistella ja lenkistäkin tulee "pakko pullaa" joten koirille oli varmasti tosi kivaa vaihtelua.

Sitten lenkin ei niin miellyttävään osaan. Tosiaan oltiin kävelemäs siinä yhden kukkakaupan ohitte, jonka pihassa oli parkissa punainen auto. Nää sit yhdisti jostain kumman syystä sen veljen autoon ja vetivät sinne tietenkin kun luulivat pääsevänsä kyytiin. Bellan panta sitten irtisanoi itsensä ja napsvaan pannasta lähti irti se kohta mihin hihna pannaan kiinni, eli Bella pääsi irti. Luojan kiitos se oli Bellan panta, joka postas, koska tiedän että Bella ei karkuun lähtisi ja sainkin sen helposti kiinni. Soitin sitten iskälle että lähtee hakemaan meitä. Käveltiin vielä palan matkaa kun virittelin flexin pantaan kiinni (= sidoin ja lukko pannan lävitte) Olihan toi panta jo aikansa eläny ja sen oli näköönenkin, tulipahan hyvä syy ostaa uus panta :´) onneksi noita tuola varastossa on että ei se sinällänsä haitannut.

Nekkua ärsytti lenkillä kun pyörätie oli aurattu ja lumivallit oli korkiat niin ettei se nähnyt niiden takaa mitään,joten likka sitten pomppi aina niiden päälle tähystäen näkyisikö jotain mielenkiintoista.

Illalla Peppi pääsee kattomaan Emmiä. Raukka varmaan onnesta sekaisin :D

3 kommenttia:

  1. voi mikä reissu teillä ollu! onneksi ei kuitenkaan käynyt pahasti :) miten onnistut lenkittään kolmea koiraa?? :D voi ku olis ihana näky ku kolme cavaa tulis lenkillä vastaan :D

    VastaaPoista
  2. miiwu/onneksi ei:)..no onhan se ihan kivan haastavaa, likat onneksi kulkee lenkillä yleensä niin että bella vierellä,peppi perästä ja nekku edeltä niin eivät oo koko ajan solmussa:D tosin pikkusiskot auttoivat välistä lenkittämään:)

    VastaaPoista
  3. No kiitos kiitos.. ^^ Mitäs Peppi tuumi kun näki taas Emmin? (:

    VastaaPoista