Sivut

maanantai 28. helmikuuta 2011

Näyttely treenejä

Apua!toi syö mut
Käväisimpäs tossa äskettäin vähä koirien kans treenailemas, kun en oo pitkään aikaan ottanu nly-treenejä. Nekku ravas tosi nätisti, eikä hyppinyt kertaakaan tai pysähdellyt vetämään Bellan/Pepin työ, jotka istuivat paalussa odottamassa vuoroaan. Seisominen meni vähä niin ja näin. Tassua kun yritin siirtää niin likka jätti sen aina ylös ja pelkäs naapurista tulevaa ääntä. Muuten meni ihan kivasti!:)

  Bellan kans en jaksanu sen kummemmin nly.tä harjotella, joten otin sen kanssa muutaman toko jutun ja hiottiin taas Bellan bravuuri temppua (peruuttamista) jota oon yrittäny opettaa sille ties kuinka kauan:D Bella kun pelkäs aluksi sitä kun yritin sen saada peruuttamaan menemällä lähemmäksi ja eiköhän mulla silloon just ollu kilisevä sormus sormes, jota se säikähti. Noh joulukuus aloin sitten opettamaan sitä uudelleen, hyvin tuloksin. Nykyään on likan lempi temppuja. Seuraavaks jos yrittäis saada sen peruuttamaan/ irtoamaan pitemmälle, ilman että mun tarvii tulla niin lähelle. Mutta toi on kyllä nykyään Bellan top3 temppujen joukos (tassun antaminen,kieriminen ja peruuttaminen)

Pepin kans otin sitten kans nly. treeniä. Ihmeen hyvin se ravas mun kans, seisoa ei kumminkaan oikeastaan suostunu. Tai kyllä se seiso, mutta en saanut seisomaan sitä hyvin kun pepillä oli taas kiinnostus nollassa. Mutta nätisti se osaa ravata ja sitä on ilo katsella:)

Bella ja Nekku sitten riehu keskenään vielä hetken, samalla kun peppi hinkkasi itseään lumeen, minkä kerkesi.
--

Nyt on ollut koko viikonlopun mittari plus asteitten puolella, koirat on ihan hirmu onnellisia  kun ei oo niin kylmä ja Nekku nauttii puvuttomista lenkeistä;) Olenkin nyt oikein nauttinut näistä lämpimistä ilmoista, pitkien lenkkien muodosta. Eilen illalla lähdettiinkin äitin ja koirien kanssa lenkkeilemään ja varmaan sellasen 10km lenkki tehtiin. Bella ja Nekku juoksivat varmaan puolet matkasta "autojen perässä" kun isä meni autolla ohitte, niin eihän ne nyt tunnistanu enää sen jälkeen et mikä auto on iskän ja jokaisen auton, joka vähäkin sitä muistutti niin perään oli juostava. Nekku olis varmasti jaksanut vielä pitenpäänkin ja kotona riehuikin vielä. Bellaan olin täysin yllättynyt kun jaksoi koko lenkin kävellä reippaasti,ottaen huomioon että varmaan se sen ainakin puolet matkasta ravas häntä pitkällä. Peppi tykkäs vaan ravata nätisti vierellä:D

Peppi Pääseekin sitten huomenna kattomaan Emmiä kun on vierailu päivä, muita hurttia me ei viittitä ottaa joukkoon että Peppi vaan saa yksinään nauttia Emmin seurasta. Ei Bella&Nekku edes varmaan oo tajunnu että Emmi ei oo kotona :D
---------
Nyt kaikki lukijat/blogin seuraajat mistä haluaisitte lukea?ehdottakaa! voin esim. Tehdä jokaisesta koirasta oman esittelyn yms. ja sitten Kysykää jos teillä on jtn kysyttävää, voisin nimittäin joskus tehdä kysymys- vastaus postauksen, jossa vastaisin teidän mieltänne askarruttavia kysymyksiä:)
Eikun ehdotuksia kehiin

3 kommenttia:

 1. ajattelin tuossa kun luin tuota tekstiä että voi kun tätä teidän blogia on kiva lukea. Jotenkin tosi innostava! ja lopussahan sitten lukikin että ehdotuksia kehiin. En kylläkään vielä keksinyt mitään, mutta ainakin tällä menolla jatkakaa tälläistä, minä ainakin niin innostun ja mielelläni luen aina teidän tekstejä! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin kyllä luulin että olis enemmän pelännyt. Voihan se olla ettei teijänkään tytöt sitä enää niin kammoksu :)

  Toi koirien esittely olisi kiva. Olen ajatellut tehdä itsekin samanlaisen :) Ja sitten jos teet sen vastaukset meitä askarruttaviin kysymyksiin niin minä kysyisin, että miten päädyitte ottamaan juuri cavalieri?

  VastaaPoista
 3. miiwu/voi kiitoksia!:)

  Katja/kiitoksia ehdotuksesta&kysymyksestä:)

  VastaaPoista