Sivut

lauantai 12. helmikuuta 2011

Valeraskaus & mörköikä(kö)
Joo,tosiaan niin kuin otsikosta voi päätellä Bella on taas valeraskaana. Oon pannu merkille että se on tosi usein valeraskaana, oli sillä juoksut tai ei. Bella on siis nyt kannellut pehmokoiraa, jota se nuolee ja tekee sille pesää. Lisäksi toissapäivänä se otti itselleen "toisen pennun" joita se hoitaa ja yrittää jopa viedä pihalle asti. Itse en tietenkään aluksi sitä tajunnut, luulin vain että se on innostunut leikkimään niillä. Olishan mun tietty pitäny heti tajuta, kun sillä valeraskaus niin usein on ollut. Noh eilen sitten huomasin että sen maha roikkuu ihan älyttömästi ja on semmonen löllykkä. Järkytyin tietysti että onko se lihonnu noin paljo, mutta sitten tajusin kaiken tämän juurtavan valeraskauteen. Nyt sitten pitääki piilootella kaikki noi lelut mitä se on hoitanut ettei pahemmaksi ylly. (kuvan jälkeen sen "pentu" joutui kaappiin odottamaan.)

Sitten meidän Nekku vekaraan. Olen tässä alkanut miettiä pukkaisiko sillä jonkinlaista mörköikää nyt. Se nimittäin kyyristelee kaikille lumikasoille, ämpäreille yms. Meidän kodinhoitohuoneessa on semmonen iso ns. saavi tms. Joka ollut siinä kauan aikaa ja nyt se on vasta ruvennut menemään sen ohi luimistellen. Mitä pepin pentuaikoja muistelin, niin sillähän oli "kamala" mörköikä. Peppi haukku joka ikiselle oudolle tavaralle, oli se sitten muovipussi tai naulakosta roikkuva takki. Sikälimikäli Nekku ei ole "reagoinut" yhtä "pahasti" kuin peppi. Peppi oli myös muistaakseni alle vuoden, mutta kai se Nekunkin ikäsellä voi olla? itse en ainakaan muuta järkevää selitystä yhtä´äkkiselle tavaroiden luimistelemiselle keksi.
Tänään oli kyllä mitä ihanin sää, oltiin koirien kans pitkällä aamulenkillä tuolla metsätiellä. Mun teki niin mieli päästää Nekku irti, kun se näytti niin kovasti nauttivan vaikka flexissä olikin. Mutta minkäs sille voi kun toi ei vieläkään osaa kunnolla luoksekäskyä ja Nekku on muutenkin sellaanen hulivili, ettei siitä ikinä tiedä mitä se päähänsä keksii. Se on ihan Bellan vastakohta, Bellaan mä luotin jo täysin ton ikiäsenä. Ja ikinä se ei oo vielä karannu kunnolla. Välis pitäny tietty vähä koetella ja lähteä tutkimaan hajuja;) Mutta eiköhän Nekustakin vielä "kunnon kansalainen" saada kovalla treenillä, ainakin toivon niin. ;) Tarkoitus oliskin tänään mennä vielä tonne ja laittaa Nekku piiitkään naruun/liinaan. Niin sais vähä kattottua et kuunteleeko se sielä pätkääkään. Voisi samalla ulkoiluttaa kameraa& videokameraa.

1 kommentti:

  1. ensinnäki tuo ensimmäinen kuva on niin söpö ja se hymyilytti, vaikka ei kyllä sais nauraa ku raukalla juoksut. :D
    ja toisena, meillä kans liinu on aika paljon flexissä kun tuo luoksetulo on vähän vielä hakusessa. Nyt ollaanki ahkerasti sitä yritetty opettaa vain. mutta "mukava" kuulla että jollain muullakin on tuota ongelmaa että ei välttämättä tulekkaan luokse ja varsinkin jos saa päähänsä lähteä johonkin! :D

    VastaaPoista