Sivut

torstai 14. huhtikuuta 2011

Day 3 & 4

Day 3:
Keskiviikkona olimme koirien kanssa aamusta pikku lenkillä, jonka jälkeen lähdettiin rinteelle vähän laskettelemaan ja koirat saivat levätä huoneistolla. Sieltä sitten takaisin tultuamme muu porukka lähti uimaan ja me äitin kans käytiin koirien kans piitkällä lenkillä, olivat sen jälkeen ihan kiitettävän väsyneitä. Päivä meni todella nopeastia, illalla vielä pikainen lenkki ja sitten nukkumaan..

Day 4:
Herättiin siinä yhdeksän pintaan koirat nopeesti pissille ja sen jälkeen lähdettiin aamupalalle. Aamupalan jälkeen oli aika pistää kamppeet kasaan, huoneiston luovutus oli 12. Ennen lähtöä käytiin vielä lenkillä. Matkan varrella pysähdyimme oluun jossa koirat saivat maistiaiset kaupunkikoiran elämästä,käveleskelimme siinä cittarin pihas ja sit suunnattiin mustiin&mirriin. Nekku oli ihan hullu ja sen korvat jäi matkan varrelle. Se rynnisti ja veti niin kuin mikäkin höyryveturi. Lisäksi se ulvo kun hullu äitin pereen, noh ehkäpä se joskus oppii.. Mustista ja mirristä mukaan tarttui kongi(12.90e) skeenze kettu(6.95e) sekä namipaloja (3.90e).
Ai niin ja meinasi koko päivän koho kohta jäädä mainitsematta! Sain nimittäin ihan ensimmäistä kertaa föönattua Bellan, oon niin ylpee mun tytöstä. Kotona kun se näkeekin föönin juoksee sängyn alle piiloon, tosin meidän fööni on hirmu kova ääninen jonka takia pelkää sitä. Tuolla oli sitten ihan hiljainen fööni jolla sen sain föönattua, eikä se edes yrittänyt pakoon!

niin ja mainittakoon vielä että ei sitten jäätykään Ouluun enää yöksi, koska koko porukka oli jo niin väsyneitä, että tuntui paremmalta ajatukselta lähteä kotia kohti. Joku toinen kerta sitten eri reissulla Ouluun:)

kameraa ei tullut ulkoiletuttea yhtään koiran ilman takia:/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti