Sivut

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Hyvää Pääsiäistä!

 
Eilen meille tuli vähän vieraita, serkut tuli käymään. Olin enemmän kuin yllättynyt Bellan ja Nekun käytökseen ja en negatiivisesti vaan erittäin positiivisesti! Bella on yleensä aina stressannut hirveesti niitten seuras jostain kumman syystä,mutta kun se sai heiltä muutaman makupalan niin se rentoitui täysin antoi halailla ja rapsuttaa, kerjäsi totta kai. Yleensä Bella on ollut hieman varuillaan ja pysytellyt näkymättömissö.
   Nekku taas oli jopa ihmisten lähettyvillä Nekku kun on yleensä luikkinut pöydän alle piiloon. Silitettäessä tosin hieman oli varuillaan mutta ei lähtenyt karkuun edistystä on siis tapahtunut. Mietin olisiko Nekun käytökseen voinut vaikuttaa se että Bella ei ollut niin stressaantunut, Nekku kun kattoo ja seuraa hirveesti Bellan tekemisiä, siltä oppinut kerjäämäänkin;)

Tänään sitten aamusta lähdettiin lenkkeilemään, sitten Bella ja Nekku pääsi mummaa ja paappaa kattomaan Nekku yllätti jälleen positiivisesti mennessään ihan mumman jalkoihin kiehnaamaan ja näyttäen kerjäämis taitojaan paapalle kinkun saamiseksi. Bella taasen pysytteli pöydän alla sujuvasti piilossa kurkkien välillä josko muutama makkaranpala olisi liiennyt. Käytiin myös toisen paapan tykönä, kera kolme koiraa. Typyt taas pisti paapan sakemanni paran aisoihin..;) Sen kummempia ei tänä pääsiäisenä puuhailtu kokollekkaan ei jaksettu tänä vuonna hauvojen kans lähteä.
  Tosin koirat (varsinkin Bellan) saa pitää tarkasti silmän alla ettei suklaamunat vaan joudu vääriin suihin. Bella jo päivällä kuola valuen odotti josko sille yks suklaamuna liikeis, mutta raukka joutui tyytä vain nuuhkimaan tuoksua:)


Poppoomme toivottaa kaikille oikein rattoisaa pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti