Sivut

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Skinneez kettu riepoteltavana

Oli niin hieno ilma että sain oikein aikaiseksi pystyttää agility kepit sekä renkaan. Otin aluksi Bellan kans ihan vaan tollasta helppoa pätkää  rengas, kepit. Ja voi että kun olin ylpee mursusta kun vauhtia oli huimasti huomaa ettei oo raukka parka päässyt vähään aikaan liitelemään kepitkin mentiin niin lujaa ettei mun kiinnitykset edes maas pysyny vaan ne lenteli pitkin tietä ku Bella mennä pujotteli :´) Otin Bellan kans myös irtoamista ja olinkin aivan unohtanut kuinka hyvin se irtoaa. Tosin ohjaajalla on vielä parantamista kun koira ei aina tajua pitääkö takaisin tulla renkaan läpi vai sen ohitse;)

Sitten olikin pikku Nekun vuoro uusi lelu pääsikin heti koetukselle kun sain nekun hullaantumaan ketusta ja voi sitä vauhdin ja säheltämisen määrää kun pieni oli niin innoissaan ettei tiennyt kuinka päin sitä olisi ja mistä välistä menisi. ;) Nekun treenaaminen jäikin sitten enemmän riehumiseksi, mutta saatiin me muutama onnistunut suoritus vielä kun saisin jonkun videoimaan ja kaivettua vanhan tietokoneen esille niin saisin sitten tänne videoita laiteltua.

Koko treenaamisen koho kohta oli kuitenkin kun Bella innostui kettua riepottelemaan. Voi sitä murinan ja haukkumisen määrää kun kettua riepoteltiin pitkin rapaista tietä. Mun Bella, joka ei ikinä elämässään oo välittänyt leikkimisestä leikkikin nyt kuin pieni lapsi. Taisipa olla enemmän kuin hyvä ostos tähän talouteen, seuraava ostos onkin skinneeze leluja x2 niin saa jokainen hurtta oman lelunsa. Seuraavaan treeniin tulee kettu ehdottomasti joukkoon...ehkäpä se jopa voisi huolia sen palkasta noh sen näkee sitten..
                                                                                        

1 kommentti:

  1. sama täälläkin skinneeze lelun kanssa! olin kauan liinulle halunnu sitä lelua ja lykkäsin vain ostoa. no sitte vaasan kv ostin liinulle pesukarhun ja on kyllä niiin paras lelu mitä ikinä! :D ja heti kyllä haen uuden lelun ku tuo on käyttökelvoton :D

    VastaaPoista