Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2011

Elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista


Bella oli koko eilisen päivän todella vaisu, syliin nostaessa se vinkui, kävely oli tönkköä, eikä sitä saanut edes kunnolla liikkumaan. Aloin huolestua koittelin sitten mitä Bella voisi aristaa tunnustelin hiljaa alaselkää ja yhdestä kohtaa kun koskin Bella vinkaisi, samoin kuin reiden seudulle koskettaessa. Olin hieman paniikissa, oli outoa nähdä aina iloinen koira tuossa tilassa, hyvä kun häntäänsä pystyi liikuttaa. Eläinlääkäriä ei enää niin myöhään illasta saatu tavoitettua ja päätettiin katsoa aamuun, koska itse epäilin(len) että likan lihakset ja alaselkä on niin jumissa kun viimeisen viikon aikana koirat on ollu joka päivä minimissään 5 minsaa yhdellä hiekka montulla riehumassa, ajattelin siis että se on ollut liikaa Bellalle kun talven aikana ei oo tullut mitenkään erikoisemmin kuntoiltua. Toisena epäilen anaalirauhasia, mutta koska niistä ei ole kokemusta niin paha sanoa.
  Yö meni aika lailla valvoessa ja vahtiessa ettei likka yritä yksinään alakertaan tai sänkyyn.

Aamulla Bella oli jo vähän virkeämpi,mutta vinkui silti syliin nostettaessa ja pihallakin sai odotella vaikka kuinka kauan että se pystyy pissimään, mutta sain kuin sainkin sen sitten pissulle kovan houkuttelun ja kannustusten kera. Äiti sitten soitti aamulla eläinlääkärille ja saatiin aika vasta huomenna yhdeksäksi. Eläinlääkäri sanoi että aamuun voi hyvin odottaa kun koira kuitenkin pystyy kävelemään, mutta nyt on vain pidettävä levossa. Huomennahan se sitten selviää mikä sillä on vaivana siihen asti ei voi muutakun katsoa ettei nyt ainakaan pahempaan suuntaan mene ja saadaan pidettyä Bella levossa. Sen tosin ei pitäisi olla ongelma,Bella nyt vaan nauttii kun kerrankin saa nukkua eikä tarvi olla menossa lenkille;)

Vappu sujui meidän osalta kuitenikin hyvissä tunnelmissa.Nekkua vähän kummastutti pikku sisarusten isot heliumpallot mutta pianhan se niihin tottui:) Myöhästyneet Vappu toivotukset meidän laumalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti