Sivut

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Lääkärissä


Bella oli jo tänään aamulla paljon paremmassa kunnossa, mutta lähdettiin silti käymään lääkärissä. Eläinlääkäri sitten katto miten tyttö liikkuu ja tunnusteli selkää, olihan se ihan kivan kireä kuulemma. Anaalirauhasetkin kattottiin ja tyhjättiin. Lääkäri sitten pisti Bellan niskaan heti särkylääkätte ja nyt tyttö on jo paljon pirteämpi. Mukaan saatiin tabletteina 10 päivän kuuri tulehdus kipulääkettä.

Nyt pitäis sitten keksiä Bellalle jtn virikettä, ettei aivan menisi nukkumiseksi. Isä kävikin sitten eileen hakemas kaupasta vähän possunkorvia ja jotain hau hau.n luita missä oli päällä jotain kanajuttua.

Nyt sitten vain lepäillään ihan rauhassa muutama päivä ja aletaan sitten lisätä pikku hiljaa liikuntaa.

Oon aivan unohtanu kertoa, että ilmoitin Nekun agilityn alkeiskurssille jonoon. Saa nähdä päästäänkö edes hallittavuus testistä läpitte, mutta yrittänyttä ei laiteta;) Nyt vaan pitää raahata sitä mukana sitten Bellan&Pepin treeneis ja muutenki käydä eri paikois ja jos kauhavalla alkais nyt sitten toko niin sinnekki kovasti menottaas pikku sintin kans mennä.

1 kommentti:

  1. Paranemisia Bellalle! :) Ja onnea hallittavuustestiin.

    Ja laitan muuten kuvat flickriin ja sieltä sitten linkittelen blogiin. Saa paljon isompina ja musta ainakin se on kivemman näköstä :)

    VastaaPoista