Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2011

Nekku heitti talviturkin

Bella voi jo paljon paremmin, on jo täysin oma itsensä. Kipulääkettä se saa silti kerran päivässä nyt vielä ainakin puolen viikon ajan. Lenkeilläkin ollaan normaalisti alettua käydä ja Bels nauttii kympillä!:)

Tänään käväistiin tossa montulla ja Nekku heitti talviturkkinsa veks. ;) Nekku siis kävi vähän uiskentelemassa lehtien perässä, raukka oli ihan onnessaan. Bella ja Peppi taasen katseli kauempana ihan kauhuissaan, etteivät vaan joudu uimaan. Nekku on aivan eri maata kun noi kaks, niitä ei saa veteen sitten millään(paitsi viime kesänä sain Bellan tulemaan kinkun perässä;)) ja Nekku taas nauttii kun se pääsee veteen jahtaamaan lehtiä,keppejä,kiviä ymsyms, oikea vesipeto! :)

Me aloitetaan nyt sitten luultavasti Rally toko kaikkien kolmen kans, tai Nekun on nyt ensi sijaisesti päästävä, mut aattelin et Bellaki tykkää niin paljo että kyllä sekin pääsee mukaan, se on sitten eri asia miten pärjään kahden koiran kans jos lotta ei tuu joukkohon tai sitten täytyy ottaa ne vuorokerroin:) noh sitä ehtii onneksi kuitenkin vielä miettiä kun ei oo 100% varmaa alkaako ne kurssit edes...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti