Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2011

Hold my hand

En tiedä mitään niin ihanempaa kuin herätä aamulla ja nähdä kun pieni Nekku nukkuu kippuralla kylkeäni vasten, Bella on vallannut toisen tyynyni ja kuorsaa siinä suloisesti, Bellan huomatessa heränneeni se painaa päänsä olkapääni päälle ja jatkaa nukkumista...Peppi säntää herättyään mun huoneeseen katsomaan josko Bella ja Nekku jo nousisivat, samalla hinkaten rääppänsä minuun. Voisiko ihanempaa herätystä ollakkaan?

Yks aamu tosin löysin Bellan nukkumasta jostain aivan muualta kuin olkapääni päältä. Se oli nimittäin tyhjännyt vaatekaapin(joka oli jäänyt auki) alimman hyllyn ja kömpinyt sinne nukkumaan, ihmettelen yhä edelleen miten se oli saanut käännettyä itsensä sielä pienessä hyllyssä. :´)


Nekun tassu on ollut parempi lääkkeiden ansiosta, jännityksellä odotan palaako kipu kuurin loputtua ja joudutaanko viemään tassu kuvattavaksi.
Nekusta on tullut "äiti" :´) tai ainakin se itse niin luulee, se nimittäin on ruvennut hoitamaan sellasta pingviini vinkulelua istuu sen päällä ja yritti saada pingun "imemään maito" tuloksetta. Onneksi nyt unohtanut koko "pennun". Meidän "pikku vauva" on jo niin iso. Vaikka ihan yhtä kersamainen se silti onkin;) 

Agilityn uudet ryhmätkin tuli, tosin nyt päästään vaan joka toinen viikko kulkemaan koska mulla ja Emmillä eri päivinä ja äiti ei suostu kahta kertaa viikos laupualle viemään.. Nekullekin tuli hallittavuus testiin kutsu,mutta saa nähdä mennäänkö. Ensinnäkin toi tassu, ennen sen parantumista ei voida alottaa toki me testis voitaas käydä ja näin (epäilen kuitenkin ettei me läpi päästä vaikka testi sinällään on helppo,mutta sitten kun toi pelkään, niin se pelkää ja siihen ei saa minkäänlaista kontaktia) kolmanneksi; sekin olis eri päivänä ja siitäkös äiti vasta riemuissaan olisi kun kolme kertaa viikos lapualle sellanen tunnin matka edestakaisin..pitää nyt vähä tuumailla:) Nekus kun olis niin paljon potenttiaali agility koiraksi.

Bellaa pitää vielä hehkuttaa sen verran et harjottelin sen kans eileen keppejä ja se meni ne ensimmäistä kertaa ilman minkään laista apua! tosin sen jälkeen se äkkäs yli hyvät herkut mun kädes ja keskitty vaan niihin, joten pujotellessa se meni välistä päin keppejä,kun ei katsonut eteensä...

Kerkesin täällä jo hehkuttamaan Rally tokon aloitusta,mutta eipä siitä mitään tule taaskaan. Bellan agility nimittäin samana päivänä ja samaan aikaan ja mä kun olisin niin kovasti halunnut vihdoin päästä rallyilemaan Nekun (ja Bellan&Pepin) kans. Nekun kans siks enemmän et saisin siihen lisää varmuutta ja saisin sen toimimaan paremmin mun kans. No ei auta itku markkinoilla, ehkä seuraavalle kurssille sitten!

Tällästä täällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti