Sivut

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viimeinkin voin ottaa iisimmin

Mistähän sitä taas aloittaas kun on niin paljo kerrottavaa? No jos vaikka ensin operaatiosta: etsi turkin alta koira. Otettiin tosiaan Emmin kanssa sakset käsiimme ja aloitettiin kynimään pörriä. Siltä lähti ihan hurjasti karvaa! Kynimisen syynä lähinnä huono kuntoinen turkki, joka laahasi pitkin maata keräten mukaansa risut,sammaleet yms. moskat. Tällä kertaa karvat lähti ihan lyhyiksi vain selästä, mahan alta ja peppukarvat lähti myös veks. Karvoja jäi siis vain tassuhapsut, häntä, korvat ja rintakarvat. Peppi muistuttaa kaukaisesti naku kiinanharjakoiraa. + tuli taas huomattua kun Peppikin (ihme kyllä) kerännyt talven aikana pikkuisen lisä massaa ympärilleen, luojan kiitos toi on kuiteskin kesäisin niin hirvee liikkumaan et pudottaa ne talvella kertyneet kilot kesällä ilman et tarvii ruokaakaan vaihtaa/määrää pienentää. (onneksi yks todella vaikeasti laihdutettava koira riittää!)

Perjantaina hyppäsin auton mukaan, suuntana keskinen. Tehtiin vain pika reissu, mutta kerkesimpä silti hamstrata koirille mukaan kaiken näköistä. Ostin tarjouksesta ring 5 tuoksu shamppoota, mandarinin hajuisena. Hintaa oli pullolla 6,50e Mukaan lähti myös sellanen sangollinen nameja, hintaan 4,95e Sitten menin ja ostin Hau Haun ohennussakset, jotka maksoivat reilu 7e. Ideana et Pepin turkin leikkuujäljestä tulis tasaisempaa. Mutta oli kyllä ehdottomasti todella surkea ostos. Sakset on tosi jäykät ja pitävät kamalaa ääntä kun leikkaavat. Lisäksi ostin vielä hammastikkuja hintaan 2.95. Paljon sellaista mitä mun piti ostaa jäi ostamatta. Ehkäpä sitten miljoona koiran aikaan shoppailen enemmän.

Eilen oli veljen yo-juhlat. Koirat lähtivät siksi aikaa ´evakkoon' vanhalle talolle. Pikkuisen jännitti jättää tytöt sinne melkein tyhjään taloon. Hyvin ne kuitenkin olivat pärjänneet, kun vihdoin pääsin lieroja katsomaan. Bella nukkui kippuralla kodinhoitohuoneen edessa, Nekku ja Peppi vakiopaikoilla: ikkunan edessä tuolien päällä. Oli kyllä huomattavasti stressitömpää kun ei tarvinnut vahtia koirien perään. Bellan nyt perjaatteessa olis voinut jättää juhlimaan, mutta pikkulapsia oli sen verran paljo ja se ottaa niistä niin paljo stressiä niin oli parempi senkin olla siellä rauhas. Nekku taas olis tyhjännyt rauhasensa niin et koko talo olis haissu ja Peppi luultavasti ulvonut minkä kerkeää ja hätistellyt vieraita:D

Bella on ollut tässä muutamien päivien ajan ihan masentuneen oloinen. Lenkillä se raahautuu 5metrin päässä niin että hihna on kokoajan kireällä kun saan vetää sitä perässäni. Jos pysähdyn odottamaan se joko a)kääntyy kotiin päin tai b)käy istumaan. Arvatkaa vain onko sitten ihanaa yrittää tehdä normi pitempiä lenkkejä että se paino lähtis tippumaan kun toinen pistää tosissaan vastaan. Lisäksi Bellan maha on jotenkin oudon turvonneen näköinen, oikeastaan se on ihan valtavan näköinen. Paino kuitenkin pysynyt samana mut maha on kyllä jostain syystä huomattavasti isomman näköinen. Valeraskautta epäilin(len) kun teki pesää kaappiin.

Lomahan mulla tosiaan alkoi jo keskiviikkona, viimeisen kokeen jälkeen. Nyt voi ottaa muutaman viikon rennosti ennen kuin kesätyöt alkaa. Toivon mukaan koirille kuitenkin riittää enemmän aikaa vaikkakin töissä olen.

Hanna heitti mua haasteella ja ajattelin nyt aikani kuluksi vastailla kysymyksiin. Ideana siis että edellinen bloggaaja haastaa vastaamaan 11 kysymykseen, haastettu bloggaaja keksii itse uudet 11 kysymystä ja haastaa taas uudet bloggaajat mukaan.

1. Millaisia blogeja luet ja miksi?
Mä luen pääasiassa koirablogeja, erityisesti treeniblogit ovat mieleen vaikka tuleehan niitä "normi elämästä" kertovia blogejakin seurattua. Musta on kiva lueskella muiden onnistumisia, saavutuksia, treenejä yms. Luku listaltani löytyy kuitenkin myös muutama muu elukka blogi samoin kuin lifestyleblogi.

2. Mikä on parasta kesässä?
No itse kesä ihan kokonaisuudessaan, pitkät lenkit kesäiltaisin/yöisin kera koirien on mitä parhainta. Rentoutuminen ja auringosta & lämmöstä nauttiminen. Ennen kaikkea kuitenkin se, ettei tarvi stressata mitään koulu juttuja ja koirillekkin liikee toivottavasti töiden ohella hieman enemmän aikaa.

3. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit?
Jaa a, nyt en kyllä osaa sanoa yhtään, kun ei tule äkkiseltään mitään mieleen..

4.Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Hmm.. toivon mukaan olen silloin jossain mukavassa ammatissa/töissä tai vaihtoehtoisesti opiskelen jotain kivaa alaa. Koirien kanssa olen mitä luultavammin erityisen ahkerana harrastus yms. rintamalla. Niin ja toivon mukaan lukio on ajat sitten taaplattu läpi kunnialla!

5.Mitä kadut tähän astisessa elämässä?
Muutama asia kaduttaa, on tullut sanottua sellaista jonka haluaisi korjata, mutta joka pilasi kaiken. Muutamia juttuja lukuunottamatta ei ole mitään mieleen painuvaa asiaa tapahtunut, joka kaduttaisi niin paljon, että muistaisin sen vieläkin.

6. Mitkä ovat elämäsi parhaita puolia?
Bella, Peppi, Nekku, perhe, ystävät, harrastukset jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin.

7. Jos voittaisit lotossa viisi miljoonaa, mitä tekisit rahoilla?
Hmm.. no ainakin säästäisin, käyttäisin kaikkeen järkevään. Voisin myös esim. lahjoittaa joihinkin löytöeläintaloihin.

8. Jos et bloggaisi nykyisestä aiheesta, mistä muusta bloggaisit?
Luultavasti en mistään, oma elämäni ei ole järin kiinnostava. Valokuvausblogia voisin ajatella, mut kyllä tää koirablogi on mun juttu.

9. Mitä muuta harrastusta olet kokeillut, kuin nykyistäsi?
Noh nuorempanahan tuli kuljettua kaiken maailman harrastukset läpi, aina partiosta jumppaan ja kaikkea siltä väliltä. Pianoa ja viulua soittelin myös tovin, mutta kyllä tää koiraharrastus vei 6-0

10. Mikä koirissa ärsyttää?
Mun on kai pakko vastata et ei oikeastaan yhtikäs mikään. No pakko myöntää että välis pistää hieman harmittamaan kun joka paikka on vuorattu koiran karvoilla, vaikka imuroisit kerran päivässä.

11.Mikä koirissa on parasta?
Miten tähän osaa vastata? ensinnäkin itse koira, se on varmasti ystäväsi, ei hylkää, on uskollinen. Kaikki ne ominaisuudet, jotka tekevät koirasta koiran. Se kun pieni ruskea tai musta otus kiertyy viereesi ja alkaa kuorsata, niin kuin nytkin eräs nimeltämainitsematon ruskea, hieman suurempi otus kuorsaa vieressäni katkaisten välillä ajatuksen kulkuni :D

Tää on vissiin ollut aika monessa blogissa, mutta voisin nyt silti muutaman haastella. Oon nyt niin laiska etten jaksa keksiä uusia kysymyksiä, kun en tiedä onko haastetut tämän jo tehneet. Joka tapauksessa haasten saavat: Katja-Spanielielämää, Roosa, Suski & Setterit ja Oona ja hänen omistajansa Tehkää tai olkaa tekemättä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti