Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Me ollaan loistava tiimi!

Tänään oli vuorossa Kauhavan match show. Alunperin iskä sanoi ettei se jouda meitä lähteä kuskaamaan, kun veljen YO-juhlat lähestyy, niin pitää pihaa laitella kuntoon. Aamulla iskä kuitenkin ilmotti, et lähetään sinne sittenkin. Kiiruussa kaikki tavarat kasaan, vaatteet niskaan ja likaiset koirat autoon. (en vaivautunut niitä pesemään, kun luulin et mätsäri jää välistä, toisin kuitenkin kävi) Yritin sitten vähän harjailla sessejä, etteivät olisi ihan mettänpeikon näköisinä kehässä. :D Kokoonpano oli siis seuraavan lainen: Minä, Emmi, Annukka, Bella, Peppi, Nekku sekä katselemaan isä, Lotta ja Akseli.

Kerittiin nipin napin tasan 12 paikalle ja mä ryntäsin ilmoittautumaan kun Emmi vei Annukan kans koirat kehän laidalle. Mua hirvitti heti alkuun mitä siitä tulee kun iskä + muut on kattelemas. Annukka korkkas ensimmäiset junnu kisansa, kun ikäraja oli 8-16v, siitä syystä "joutuikin" kisailemaan Nekun kanssa. Nekun käytös oli ihan hirvittävää, mutta se nyt oli arvattavissakin. Se veti, haahuili,panikoi,läähätti ja stressasi minkä kerkesi. Vaikka saikin olla Bellan & Pepin välissä, niin ei silti se oli ihan paniikissa. Annukka sai Nekun kuitenkin vietyä todella hyvin siihen nähden miten tyttö tosiaan käyttäytyi. Bellan esiintymiseen olisin kaivannut lisää intoa ja reippautta, mutta kuuma sää veroitti osansa. Pepin kans oli taas ongelmia tuomarin tullessa tutkimaan maassa.. Likka otti myös stressiä takana olevasta villiksestä, joita se inhoaa sydämmensä pohjasta. (tähän on ihan syynsä) Saa nyt nähdä oliko Pepin mätsäri ura tässä kun ei se nauti niin ei sitä viitti sielä kiusata.

Mulla oli aika sekavat & huonot odotukset junnu kehää kohtaan, kun ikäraja oli, mikä oli. Lähinnä aattelin et se on varmaan ihan L&K kehän tyylistä et juostaan ympäri, seisotetaan ja sijoitetaan. Epäilykseni kuitenkin osoittautui vääräksi kun kehässä tosiaan tehtiin muutakin. Tuomari juoksutti aluksi kaikki pari kertaa ympäri, sen jälkeen seisotettiin ja kävi kattomassa jokaisen koiran erikseen. Sitten tehtiin pareittain edestakaisin. Minä & Annukka tehtiin yhdessä, meni muuten tosi hyvin  kun oltiinkin sitä etukäteen harjoteltu, mut Nekku rupes vetämään Bellan perään ihan hulluna, mikä ei ollut yllätys. Juostiin vielä kierros ympäri ja seisotettiin koiria aika pitkään. Loppu viimein päädyttiin Bellan kanssa nelos sijalle! Oon meidän yhteistyöhön, enemmän kuin tyytyväinen vaikka koira olikin ihan veltto. Annukka & Nekku, eikä Emmi & Peppi sijoittunut sen kummemmin, mutta kaikki osallistujat palkittiin. Palkinnot yllätti mut täysin kun osallistumis maksu oli vain 2e, olisin odottanut palkinnoksi esim. luuta/lelua tms. Sen sijaan saatiin mukavan kokoinen ruusuke, nameja, luu ja joku juttu, jonka tarkoitus jäi epäselväksi:D  Ei sijoittuneet saivat kaikki koiralle vinkulelun ja tikkarit. Meillä on nyt sitten taas kaks lelua, joilla ei tehdä mitään kun on tuollaisia ettei sessut niistä tykkää.

Hieno päivä kuitenkin takana! ilma oli mitä mainioin, aurinko paistoi vaikka kuuma olikin. Valitettavasti en saanut kehästä kuvia, mutta Bellan palkinto poseeraukset saakoon tällä kertaa riittää:) Hienoja ilmoja on taas riittänyt ja kuvia on tullut otettua PALJON, mutta niistä lisää toisessa postauksessa. Mulla on just meneillään koeviikko, vielä kolme koetta tekemättä, mutta saa nähdä miten jaksan niihin lukea kun pihalla on niin mahtavat kuvaus säät. Hissan kokeeseenkin olisin voinut lukea, mutta mitä teinkään?Valokuvasin tietysti :D numeroa odottelen kauhulla..

3 kommenttia:

 1. Hienosti mennyt jälleen :) Harvemmin sitä enää viimesellä koeviikolla jaksaa niin ahkerasti lukea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!:) Totta, mun panostus on ainakin ollut ihan nollassa :D

   Poista
 2. Sut on haastettu! :) http://sylirotta.blogspot.fi/2012/06/11-vastausta.html

  VastaaPoista