Sivut

lauantai 19. toukokuuta 2012

Yllätys vieras

Bongasin eilen pihalta sammakon, joka ei päässyt kuopasta ylös. Emmi nosti sen sitten lapiolla sieltä ylös ja kyllä muuten oli koirat täpinöis. Hihnois vedettiin henki hieveriin asti. Onneksi ne sentään oli kiinni, muutoin olis sammakko parka päätynyt jonkun lieron suureen kitaan. Bella oli ihan vauhkona vielä seuraavallakin ulkoilu kerralla ja yritti metsästää sammakkoa, tuloksetta.

Tänään on taas vaihteeksi ollut niin hieno sää, että kameraakin on tullut ulkoilutettua ihan mukavasti. Kun sitten vihdoin pääsin kuvaus reissulta sisälle, päästin koirat normaaliin tapaan irti, vaihdoin vedet ja hipsin yläkertaan lisäämään kuvia koneelle. Vähän ajan päästä alakerrasta alkoi kuitenkin kuulua kauheaa meteliä ja nopeasti juoksevien lierojen tassun rapuutuksia. Huutelin sitten vain et "mitä ihmettä te taas sielä näitte" ja menin kattomaan oliko ne bongannut ikkunasta jotain vai kenties jonku öttimönkijän. No molemmat ruskeat olivat ihan vauhkoontuneena kodinhoito huoneessa. (luojan kiitos Peppi oli vielä pihalla!!) Bella yritti kaikkensa kiipeillä korien päältä yhdelle tasolle. Aattelin sit et se on nähnyt jonku kärpäsen tms. Siirtelin vähä vaatteita, mut kun en huomannut mitään lähdin, nakkasin koirille jäänpalat koska niillä oli niin kuuma ja hipsin takaisin ylös. Sillä välin Emmi oli tullut sisälle, laittanut Pepin flexin ja takin sille samaiselle pöydälle, jota Bella ja Nekku tuijottivat herkeämättä. Kuulin sitten kun Emmi huuteli mua "Milla tuu nyt äkkiää kattomaan mikä täällä on!" No riensin alas aattelin et nyt se on löytänyt sieltä jonku perhosen tms. Mitä vielä, sielähän istui musta KISSA. Tämä kissa on siis naapureidemme ja jostain kumman syystä se oli eksynyt avonaisesta ovesta meille sisälle. Ihmekkös kun koirat oli olleet niin vauhkoina. Ja kissalla oli onnea matkassa kun oli päässyt Bellallta karkuun, Bella ei kyllä olisi epäröinyt sekunttiakaan käydä kiinni kissaan, jos se olis saanut sen kiinni. Emmi vei koirat keittiön puolelle ja itse kiikutin kissan pihalle. Oli kyllä ihan pienoinen yllätys + kiva kun iskä on tosi pahasti kissoille allerginen ja siitähän oli tietty lähtenyt karvaa nii paljo et kaikki vaatteet yms. oli sen karvoissa. Oli muuten kissalla järkyttynyt ilme kun yritin saada sen irrottamaan otetta vaatteista et saan sen pihalle. Onneksi ei kuitenkaan mitään pahempaa tapahtunut.

Neksi oli pari päivää siten taas niin hönö ettei mitään rajaa :) Tyttö tosiaan meni kollaamaan mun yhtä koria, mikä on täynnä noitten pantoja. Aikansa siinä kaiveskeli (enkä jaksanut mennä puuttumaan asiaan kun oli just ohjelma kesken :`)) ja kaikkien niitten kymmenten pantojen joukosta se nappas suuhunsa pentupantansa, minkä se sai mukaan kasvattajalta. Noh Nekkuhan oli ihan jee jee ja lähti kuljettamaan sitä häntä pystys alakerran sohvalle ja mitäs se pieni sitten tekee? No alkaa imettämään  panta, olin kyllä hieman häkellyksissä, tällä kertaa "pennuksi" päätyi sitten panta. Sen yhden illan se nuoli ja "imetti" sitä, aamulla löysin pannan sit lattialta ja kiikutin takaisin koriin, ei oo enää onneks kaivannut sitä. Liekö mistä toi johtui, ja miksi juuri tuo panta. Äitikin vaan oli sillee "ehkä se haistaa siinä sen emon tai jotain..:D"

2 kommenttia: