Sivut

lauantai 5. toukokuuta 2012

Hierojalla käyty!

Tänään Bella siis pääsi vihdoin hierottavaksi, jännitin itse etukäteen toosi paljon miten likka suostuu olla kun on vähän arka tapaus, mutta se yllätti mut todella positiivisesti! Antoi hieroa itseään koko ajan ja suostui makaamaan kyljellään. Hieman piti aina hypätä ylös kun lähestyttiin kipeää kohtaa ja mustin & mirrin äänet meinasi pistää ihmetyttämään, mutta en voi muuta kuin ylpee olla!

Eipä mun epäilytkään sivu suun mennyt, sillä melkeinpä koko koira oli jumissa. Selässä oli paljon kireitä kohtia, samoin kuin takapäässäkin. hieroja löysi myös erään jumin, mikä on saattanut aiheuttaa etutassun ontumisen, jos on puristanut hermoa. Toisaalta Bellan tassu tuntui kuulemma hieman kuumalta että jos ei kolmen päivän päästä ole ontuminen lakannut (milloin hieronnan viimeistään pitäisi auttaa) saattaa kyse olla niveltulehduksesta. Alku näyttää kuitenkin lupaavalta, sillä lenkillä Bella oli kuin ihan koira se oli jopa pitkästä aikaa innostunut. Lenkin jälkeen se puolestaan tahtoi leikkiä :O Bella ei oo halunnut leikkiä piiiitkiin aikoihin. Mulle ja varmasti Bellalle jäi vain positiivinen kuva hieronnasta. Kolmen päivän päästä sitten tosiaan nähdään johtuiko etutassun ontuminen jumista vai onko kyse jostain muusta. Ehdottomasti vien kyllä toistekkin hierottavaksi!
Tuli piipahdettua samalla reissulla keskisillä, mukaan tarttui namisanko. Oon todennut noi namit tosi hyviksi, ne saa tosi pieniksi ja koirillekkin maistuu erinomaisesti. Mukaan lähti myös lasten leluosastolta sellainen pehmoinen pikku tipu joka piipittää. Bellalla oli joskus muinoin samanlainen ja se oli ehdottomasti lemppari leluja siihen asti kunnes se äänijuttu hajosi. Nekku ilahtui varsin tästä tuonnista ja Bellakin näytti tykkäävän.
Nekku on viime päivinä tykännyt juosta pihalla kepin perässä, sitä on niin hirveen kiva retuuttaa! Harmi vaan etten neitiä uskalla irti päästää, mutta onneksi iskä on hommannut jo aita tarvikkeet, aitaamme siis koirille puolet tontista ja alueesta tulee ISO voin vain kuvitella Nekunkin riemun kun pääsee oikein kunnolla revittelemään! Nekku äkkäs myös eilen perhoset! Pikkuisen mielestä niitä oli todella hauskaa yrittää pyydystää ja juosta perässä, Peppi puolestaan on kytännyt harakoita minkä kerkeää ja voi kun joku poloinen erehtyy istahtamaan pihaan, saa se kamalat häädöt haukkujen kera! Pepin riesana on myös ollut silmätulehdus, onneksi nyt jo parempaan päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti