Sivut

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Tavallinen keskiviikkoilta

Viime keskiviikon aksa treeneistä pieni sepustus:
Oltiin siis vain Bellan kanssa liitelemässä, Peppi piti juoksutakoa. Nekku oli kotona Pepin seurana.

Tehtiin muutamaa eri pätkää. Meitä oli treeneissä vaan kolme, mut ihan kiva määrä mun mielestä, kun pysty keskittyy paremmin ja pääsi ittekkin treenaamaan useamman kerran. Mä en viitti alkaa enää rata piirrustuksia  tekemäään kun muistan vain muutaman kohdan jokaisesta pätkästä. Bellalla oli taas rimat maassa ja jätettiin suosiolla myös Aa ja rengas pois. Vauhtia oli tällä kertaa hitusen enemmän kun viimeks. Oikeestaan Bella menee tällä hetkellä varmasti niin lujaa, mitä se liika kiloiltaan pääsee. (Voin vain kuvitella sitä vauhtia jos tolla ei noita paria ylimääräistä kiloa olisi) Bella on agilityä ajatellen ihan unelma koira. Se menee mihin ohjaan, kuuntelee ja keskittyy tarkasti, niinpä suurimmaksi osaksi tehdäänkin vain 0-rataoja roimalla yli ajalla.(jos siis ei lasketa maassa olevia rimoja ja väliin jätettyjä esteitä.)Ja jos niitä virheitä tulee, ne on täysin mun syytä! Elättelen toiveita, että tuolta on viimeistään tämän kesän aikana ihan pakko saada tuota painoa pois. Pitää vaan tehdä joku suunnitelma, nyt meni ruokintakin uuteen uskoon (taas) Kokeillaan nyt sellasta et tyttö saa yhteensä 150grammaa ruokaa, aamulla 75grammaa jauhelihaa ja illalla 75g nappulaa. Toivottavasti auttais, Bella ainakin tykkää muutoksesta kun ei tarvi pelkkää nappulaa popsia.

Tämän päivän treenit:
Tänään pääsi sitten koko lauma mukaan. Meitä ei jälleen ollut treeneissä kuin vain kolme, mikä ei sinällään haitannut mua yhtikäs, saipahan enemmään aikaa ja useampia suoritus kertoja. Otettiin jotain ykkös luokan rataa, mikä oli suunnilleen tämän näköinen. (mitta suhteet heittää + en oo ihan varma hyppyjen määristä ja paikoista, mut kuta kuinkin se oli ton näköinen) Itse tykkäsin radasta hirmuisesti, älyttömän helppo ja Pepille varsinkin hyvä kun oli pitkiä suoria, joista se tykkää niin ei kerinnyt kyllästymäänkään. Ehkä kuitenkin liian helppo mun makuun, mut koirille just passeli rata.
Peppi pääsi meidän hauvoista suorittamaan rataa. Oli kyllä ehdottomasti Pepin paras rata pitkään aikaan! Se ei näyttänyt kyllästymisen merkkejä juuri yhtään. Vauhtia oli todella kivasti, ei voi muuta kuin hymyillä. Emmille jo heitinkin et nyt ilmotetaan Peppi kyllä jonnekkin hyppäri radalle, olis jo korkea aika tän päivän treenien perusteella. Toivottavasti vire pysyy samana! Ongelmana on nyt sitten kontaktiesteet. Peppi ei oo koskaan liiemmälti tykännyt niistä, ja jumitti tälläkin kertaa. Pannasta vieden sitten kuitenkin uskaltautui aankin mennä. Nelos este pitäis olla okseri, olin ihan hämmästynyt kun Peppi ylitti ekalla kerralla sen 35cm riman kepeästi. Toisena ongelmana oli sitten 5 ja 13 putket kun kielsi molemmat aina kerran, Emmin pitää kyllä olla tosi skarppina putkeen ohjaamisen kans, Peppi kieltää nimittäin todella helposti. Ekalla kerralla Emmi unohti valssata viitos putkelle, niin kielto tuli. Suostui kuitenkin menemään tokalla yrittämällä. Peppiä oli kyllä huvittava seurata on se vaan niin hölmön näköinen kun se painaa menemään ja pitkästä aikaa huomas että se oikeasti nautti!

Bellalla oli jälleen rimat maassa, enpä mä niitä aijo nostaa ennen ku on kilo lähtenyt. Vauhtia se oli saanut lisää (joka kerta se on vaan entistä nopeampi!) 0-ratanahan me taas vedettiin (jos ei siis lasketa välistä jätettyä Aata, rengasta ja keinun avitusta) Olin positiivisesti yllättynyt siitä et B. meni keinun ekalla kerralla tosi hyvin, varuuksi viel himmasin sen alas. Tokalla kerralla hieman jarrutteli, mutta tuli loppuun. Edistystä siis tapahtunut roimasti! Eipä mulla Bellasta oo enempää sanottavaa, on se mahti! Mulla olis pienoinen haave nyt tän agin suhteen ja se toteutuu JOS saan siltä kesän aikana kilon pois.


Nekku kävi sillä välin kun isommat treenaili äitin kanssa piiitkällä lenkillä. Oli pieni kuulemma tykännyt. Heppojakin oli päässyt ihmettelemään ja ne oli ollut ihan kamalia. Kokeiltiin Nekun kans aan kontaktia muttei siitä mitään tullut, kun ei namit kelvanneet.

Mä oon treenannut nyt lähes joka päivä jotain pientä rally/toko juttua. Nyt ollaan otettu syynäykseen seuraaminen, joka tuppaa varsinkin B.llä olemaan todella laiskaa. Kokeilin kuitenkin tänään kentällä ottaa pätkiä seuruuta ja mitä vielä, nythän se seuras oikein reippaasti eikä liiemmälti laamaillut!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti