Sivut

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ihmeellinen meri


Nekku oli niin onnellinen päästessään läträämään hiekkasärkille. Sen mielestä oli super hauskaa pyydystää levää ja kasveja, kaivaa tassuilla vettä, näykkiä vedenpintaa, metsästää roskia ja ihmetellä suuria kiviä. Mun rohkea pieni vesikettu! Ja mikä parasta, se ei olisi malttanut millään lähteä pois, sillä aina löytyi jotain ihmettelyä, kummastelua ja tarkastelua vaativa asia. Pienen ketun mielestä kaikki oli niin uutta ja jokaista vedestä sojottavaa kasviakin piti kummastella. Olihan siinä itselläkin ihmettelemistä kun toinen oli niin tohkeissaan, en mä tiennyt että se noin paljon vedessä läträämisestä nauttii. Se valitsi aina sen "lätäkön", jossa oli eniten levää, kasveja ja elämää. Mikä tietysti tarkoitti rutkasti lisää tutkittavaa!

Peppi rohkeni myös lopulta kastamaan muutaman tassunsa Emmin perään kiiruhtaessaan. Ei se siitä näyttänyt erityisesti nauttivan, mutta perään oli mentävä! Se oli myös hirmu innoissaan ilmassa lentelevistä lokeista, joita piti karhata moneen otteeseen. Bella löysi itselleen varsin mieluista puuhaa, kun ranta oli täynnä linnunpaskaa. Mikäs sen mukavempaa kuin kieriä itsensä likaiseksi?

Näiden kuvien siivittämänä me jatketaan lomailua täällä Kalajoella. Koirat ovat nauttineet kovasti uusista lenkkipoluista. Uusia hajuja on niin valtavasti, että vähemmästäkin menee pää pyörälle.

4 kommenttia:

 1. Kalajoella on kyllä kiva käydä koirien kanssa :) Oltiin siellä joskus Fian ja Frendan kanssa. Ja siellä oli tosi kivoja lenkkipolkuja. Hauskaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä ihan uskomattoman mukavia lenkkireittejä! Harmillista vaan kun lasinpalasia tuntui olevan vähän joka puolella:/

   kiitos!:)

   Poista
 2. Nekku näyttää aika tyytyväiseltä noissa kuvissakin, varmasti ollut hauskaa :)

  VastaaPoista