Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet tavoitteet

Mikä olisikaan vuosi ilman tavoitteita? Yritin pysyä näitä kirjoittaessani ja suunnitellessani mahdollisimman realistisena, jotta tavoitteita olisi siten helpompi lähteä toteuttamaan ja saavuttamaan.


Bella
- RTK1 ja AVO luokan liikkeet hanskaan! Jos oikein ahkeria ollaan niin ensimmäinen hyväksytty AVO.sta (jos nyt kuitenkin silti ensin tuo RTK1)
- Agilityä hauskanpito mielessä... rentoja & iloisia treenejä, joista jää hyvä fiilis niin ohjaajalle kuin koirallekkin
- Selän vahvistamista ja kunnon kohottamista
- Paaljon uusia järkeviä ja vähän vähemmän järkeviä temppuja


Peppi
- Kontakti mörön hätistelyä.. tai jos tarkkoja ollaan niin Pepin asennevamman korjaus kontaktiesteitä kohtaan
- Muutamat epikset ja kisatilanteen mieleenpalauttelua
- Rallytokon ALO luokan liikkeiden treenailua kotitreenien muodossa
- Uusien temppujen opettelua


Nekku
-Paljon uusia tilanteita ja uusia koiratuttuja
-Rallyn treenailu kotioloissa ja jos jostain syystä neidin itsevarmuus seuraavan vuoden aikana päättääkin kasvaa niin ehkä jopa mölleihin
-Alkeisagility kurssille (iso kysymysmerkki, ois hienoa jos päästäis kokeilemaan Ketun kans treenausta ihan ohjatusti..mä kun (toivottavasti) saan heinäkuun jälkeen autokortin niin voitais jopa päästä treeneissä käymään sekä Bellan että Nekun kanssa)
-Paljon erilaisia temppuja

Itse sen sijaan haluaisin tulevan vuoden aikana opiskella koirahierontaa ja käydä mahdollisesti jonkin kurssin. Pystyisin siten itsekkin toivottavasti ehkäisttä ettei Bellan selkä jumiutuisi niin kovin helposti.

13 kommenttia:

 1. Sinut on haastettu! (:
  http://heissijakarvakorvat.blogspot.fi/2013/01/minut-on-haastettu.html

  VastaaPoista
 2. Millä ohjelmilla olet tehnyt ton sun tosi hienon bannerin? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyseistä banneria en itse ole tehnyt, joten ohjelmaakaan en tiedä:) Bannerista kiitos kuuluu tosiaan Hobulle. Blogissa aijemmin nähdyt bannerit puolestaan on ollut mun "käsialaa" ja ne oon gimpillä taiteillut:)

   Poista
  2. Ahaa, okei :D No sitten :) Kaikesta huolimatta on sulla todella "kotoisa" blogi ;D

   Poista
 3. Ihana Blogi sulla ja tosi makeita kuvia :) p.s liityin lukijaksi ;) ois kiva jos kävisit kattoo mun blogii :)--> http://pallerot2.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hei! Mäkin olen miettinyt tuota koirahierontaa ja vanhemmatkin sanoivat, että maksaisivat paljon mieluummin jonkinlaisen koirahierontakurssin mulle(jos sellaisia on edes olemassa) kun useamman kerran vuodessa puolisataa siitä, että viedään Jesse jonnekin fysioterapeutille ym. Voisi tosiaan olla aika kiinnostavaa oppia kaikkea koiran lihaksistosta ja luustosta niin voisi sitten itsekin vähän päätellä, mistä nuo Jessen ongelmat johtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eipä se mitään halpaa puuhaa oo. Ja mä sit aattelin et samalla osaisin sitten Nekunkin hieroa ku se on niin pelkuri et jos se joskus jumiin menöö niin se ei kyllä vieraan ihmisen anna hieroa itteänsä:/ Täälläpäin ainaskin olis jo viime vuonna ollut kurssi, eikä hintakaan olllut kuin kympin luokkaa. Kurssi sisälsi niin käytännön kuin teoriaosuuden. Harmittaa kun en tonne kerinnyt ilmoittautua, mut mun käsittääkseni täälläpäin on tulossa toinenkin kurssi tänä vuonna. Helpottais kummasti kun osais itsekkin sit paremmin katsoa koska koira tuntuu olevan jumissa/mistä paikkaa ja kuinka pahasti.

   Poista
 5. ihana blogi sisällön ja ulkoasunsa puolesta. sulla on myös upeita kuvia, millanen on kamerakalusto ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)
   Runkona toimii canon eos 1000d ja objektiiveina: canon 70-200mm f4L, canonin 50mm f1.8, canonin 55-250mm ja canonin 18-55mm kit (kaksi jälkimmäistä harvoin käytössä)

   Poista