Sivut

maanantai 14. tammikuuta 2013

Vasemman hiomista


Listasin taas päässäni muutaman treenattavan asian ylös, joita ollaankin nyt lähdetty Bellan kanssa pikkuhiljaa toteuttamaan. Ihan ensimmäisenä oon yrittänyt kiinnittää hihnaan huomiota ja varmistaa, että lukko ei missään vaiheessa nousisi liian ylös. Helpommin sanottu kuin tehty, saatan nimittäin ihan huomaamattani pitää hihnaa vaikkapa liian korkealla jonka takia lukko lähtee seilaamaan omia reittejään. Oonkin yrittänyt kiinnittää paljon huomiota siihen että muistan pitää käden tarpeeksi matalalla.

Toisena projektina on vasempaan kääntyminen tiiviiksi. Joulukuisissa kisoissa meidän 270 asteen käännös vasempaan oli aivan jotain muuta kuin tiukka käännös. Oon miettinyt pääni puhki millä tavoin mä lähden tuota opettamaan, käytännössä kuitenkin ihan alusta. Aloittelin eilen siten, että Bellan piti pitää etutassut paikallaan, kirjan päällä ja pyöriä ympäri. Kirjan päällä pyöriminen sujuu jo mainiosti, ilman kirjaa en oo vielä uskaltanut kokeilla. Yritin samaa takatassujen kanssa, mutta se osoittautui aivan liian vaikeaksi kun kirja ei pysynyt paikoillaan ja asentokaan ei ollut Bellan mieleen. Bellallahan on ollut joskus tosi kiva käännös vasempaan, kunnes mä onnistuin pilaamaan sen. Muistaakseni treenattiin jokunen vuosi sitten pyörimistä vasempaan suuntaan ja mulla oli ranteessa muutama käsikoru, jotka ns. hakkasivat yhteen. Korusta sitten lähti pieni ääni, jota Bella ilmeisesti säikähti, jonka seurauksena se ei enää tykkää kääntyä vasempaan. (opimpahan ainakin riisumaan kaikki turhat härpäkkeet käsistä ennen treenausta) Muuta selitystä en ainakaan tähän mennessää oo keksinyt siihen, miksi käännöksestä on yhtä äkkiää tullut niin "pelottava" juttu.


Nekun  kanssa lähdetään toteuttamaan projektia-perusasento suoraksi. Tätä jo viime vuonna treenailtiin, mutta ajattelin ottaa sen nyt kunnolla syyniin. Luultavasti aloitellaan taas seinän kanssa, mikä ainakin viime kerralla tuntui toimivan hyvin. Muutamaa uutta temppua ollaan aloiteltu treenaamaan, vaan ei mikään tunnu voittavan jalkojen välissä kävelyä.

Peppi on hoitanut itse itsensä aktivoinnin, se kuluttaa mielellään aikaa trixien snackrollin parissa. Pörrin mielestä varsin hyvä vekotin kun muutamalla tassun heilautuksella tippuu jono ruokaa pitkin lattioita. Vaikka taitaa olla jo aika helppoa puuhaa, niin silti se innostuu siitä joka kerta. Peppi pääsee  joutuu rokotuksille niin pian kuin mahdollista. Sen rokotukset menee vanhaksi tässä kuussa ja täällä päin on penikkatautia liikkeellä, joten mitä pikemmin sen parempi. Pikkuisen jännittää minkälaisen shown se pistää tällä kertaa pystyyn


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti