Sivut

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Uusia esteitä!
Tänään ne sitten tulivat! Nimittäin tilaamani hyppyesteet. Ite tykkäsin noista kovasti, ovat siis tuollaiset "kartiot" joissa on senttiasteikko ja oranssit rimat, nää soveltuu hyvin koti treenaamiseen. Olihan noi vähän "lelun" tuntuisia, mutta niinhän ne taitaa kaikki tällaiset agility esteet olla. Muuten olin niin liikkeeseen, kuin tilaukseen tyytyväinen, paitsi toisesta hypystä puuttui noi mustat osat tuolta päältä, niin en saanut niitä vielä käyttöön. Tämäkin asia tosin selvisi soitolla asiakaspalveluun ja lupasivat lähettää heti uudet, eiköhän ne parin viikon sisällä tuu niin pääsee toinenkin hyppy käyttöön:)

Koirat olivat kovin innoissaan kun pääsivät juoksemaan putkia ja vähän hyppäämään(=pääsivät kävellenkin ylitse, lumi kun ei mikään paras alusta agilitylle ole..) Bellan kanssa otettiin putki,putki,hyppy pätkää, sekä harjoiteltiin vähän takaa kiertoa ja twistausta. Möhköfantti oli niin innoissaan, voi toista kun juoksettiin vaan ihan hössönä perässä <3 Nekku oli kiinni ja otettiin vaan hyppyä & putkea, vitsi se kiihty kun mikäkin ja hyppi ja loikki ja pomppi, hyvä kun ei alle juossut:) Pepinkin juoduin pitämään hihnassa, sillä se ulvoi naapurin koiralle ja jos se sinne olis karaannu niin takaasin ei olisi varmasti tullut. Eipä me kovin kauaa treenailtu kun tassut jo rupes palelemaan. Seuraavaksi ostolistalla taitaakin olla tossut, toivottavasti noi nyt vaan suostuu pitämään ;)

Sitten vielä muutama video(huomatkaa hienot hidastus muokkaukset lopussa:D) meidän sisä putki treeneistä, mitä on mukava tehdä aina kovan pakkasen yllättäessä. Nekku rallitteli putkeen välistä niinkin lujaa, että putki lenteli sinne tänne, Bellakin meinattiin jyrätä muutamaan otteeseen.
Pikku kettu putki lieroilee

Bella puolestaan oli laiskahko, eikä ihmekkään kun just tullut pesulta ja saanut unen päästä kiinni niin mamma kehtaa tulla repimään ylös ja käskee vielä juoksemaan putkeen! Bellan korvatkin vielä ihan kosteena.
Tii (ainakin melkein) vauhdissa

Peppikin jopa suostu mennä putkeen, pölypallo olis kans vähä pesun tarpeessa, ehkäpä se pääsee
kylpemään lauantaina.
Peppi the pölypallo  Kynityllä turkillakin kuuma..

psst. vielä saa heitellä kysymyksiä, viikonloppuna luultavasti tulevat vastaukset, jos en nyt kovin innostu koeviikkoa varten lukemaan, mikä on hyvin epätodennäköistä..

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Ja noissa Bellan hidastuksissa oikein korostuu vielä noi pitkät korvat kun ne heiluu. On ne ihan mielettömän pitkät, vaikka vissiin oot niitä leikellytkin... Meidän rubyllä ei noin pitkiksi kasvakkaan :)(http://jessejajerry.wordpress.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Joo, nois korvis on nyt kyllä taas älyttömästi karvaa lenkeillä kompastelee niihin minkä kerkiää ja eileen korvaa rapsuttaes takertui tassu kiinni. Leikelly oon niitä aina silloin tällöin kun hermostun sen kompurointiin, on sit koirallakin vähä helpompi kun ei koko ajan tarvi korvia varoa :D

   Poista
  2. Joo, minäkin olen leikellyt meidän Jesseltä aina silloin tällöin, mutta nyt en enää viitsi kun käytän näyttelyissä. :)

   Poista