Sivut

torstai 1. joulukuuta 2011

Tassut ok, häntä ei


Siihen nähden mitkä kurakelit nyt on ollut Bellan tassut on voineet vallan mainiosti, onhan ne kuivat & halkeilleet ja päällä sellaset ruvet, mitkä on tulehduksista jääny. Noh toissapäivänä sitten löysin B.n hännästä saman näköisen patin, mitä sen etutassuissa on, siis hännästä. Eihän se voi mitenkään olla mahdollista että siihen olis esim. rapaa päässyt niin kuin noihin etutassuihin. No joka tapauksessa siinä se on ja pysyy, aateltiin kattella pari päivää, tänään kuitenkin huomasin että siitä oli vissiin tullu verta sata varmasti en mene mitään sanomaan, mutta jollain punertavalla/mädällä oli osa häntäkarvoista siihen jäänyt kiinni, ihan kuin silloin sen käpälien patteihin. Mä kun olin elätelly toivoa että näistä "pateista" aletaan vihdoinkin päästä eroon ja sitten sille ilmestyy häntään sellanen.. huomenna soitellaan ell. suuntaan josko se vaatis jotain antibiootteja kenties?

Päivitys taukoa taas riittänyt, osa syynä muutto. Pian on tosiaan viikko elelty täälä uudessa talossa, koirat ei oo mitenkään hirveesti stressannu mä sen sijaan niidenkin edestä. Tulihan tos yks päivä lenkillä hieman paska fiilis kun likat olis innoossaan ollu menos vanhaan kotia mutta tänne ne oli tuotava. Nyt jo tosin innokkaasti tulevat tänne ja muutenkaan ei mitään erityistä käyttäytymistä oo havainnu. Peppi alotti sopivasti juoksunsa ja merkkaili sisällekkin muutamaan otteeseen -.- Noh ehkäpä se tästä.

Sunnuntaina toivottavasti päästään rally tokoileen ja sitten liitelemään pitää nyt kattella kauanko Pepillä nois juoksuis menee, mua kun ei yksin huvittais sinne hallille lähtee treenaamaan.

Teen piakkoin vähä huone postausta/koirien kamoista, missä säilytellään ymsyms.

1 kommentti: