Sivut

tiistai 22. marraskuuta 2011

Kuulumisia
Me ei olla tehty mitään kirjottamisen arvoista, mutta jottei blogi vaikuttaisi ihan kuolleelta niin rustaan nyt jotain. Talolla(rakennuksella) on tullut vietettyä paljo aikaa, kun muutto lähenee päivä päivältä. Koirat on tietenkin olleet ahkerasti muutto tohinoissa mukana ja innostuvat leikkimään aina talolle päästessään. Muutto kiireiden takia kaks ensimmäistä rally kertaakin jäi välistä..
Viikonloppuna saatiin tännekkin päin ensimmäiset pakkaset, mulla ei tosin kuvia oo teille laittaa koska kameran muistikortti sanoi itsensä irti ja kaikki kuvat katosi sen siliän tien.

Ei me kuitenkaan ihan laiskoja olla oltu. Aloin opettaa parisen viikkoa sitten koirille uutta temppua, nurkkaan menemistä. Bella tajus tempun nopeammin mitä ajattelin, ja onnistuneita suorituksia tuli mukavasti. Nekun kans päästiin jo hyvään alkuun, osaa jo koskea kunolla paperilappua eri kohdissa nyt pitäis vaan yhdistää se siihen nurkkaan. Pepin kans ei vielä keritty alotella, mutta eiköhän sekin pääse pian aivoja käyttämään :)

Bella yllätti mut taas tänään hyvällä hajuaistillaan. Hiiri oli taas eksynyt vieraisille meidän taloon, Bellakos siitä hurjastui. Ihmettelin vaan et mihin se säntäs häntä pystys, eikä aikaakaan kun näin sen isojen tassujen läpsivän maata, onneksi hiiri poloinen pääsi karkuun, en nimittäin olisi halunnut kaivaa sitä ton suusta. Ite pelkään hiiriä ihan suunnattomasti, mut sen jälkeen kun Bellan sain, en oo enää päivääkään pelänny niitä, kun voin luottaa siihen että B. pitää ne loitolla.
---
Tänään käytiin petpointis hakees koirille lisää ruokaa. Sielä ei sit ollu RC.n eikä eukanuban light napuja, joten myyjä suositteli tollasta uutuutta sam´s fieldiä kovasti ainakin kehuja kyseistä merkkiä. Sopivasti oli toi 2,5kg pussi tarjoukses eikä maksanu kun 5e:O pääsinpä halvalla kun noi RC.n cava nappulat maksaa 1,5kilolta 15,50e...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti