Sivut

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Sä oot mun hullu pikku tii


Niin se vaan on jo marraskuu.. mistähän sitä alottaas kun ei oo taas vähään aikaan tullut kirjoitettua:D No josko ensin pientä hehkutusta. Kauan odotetut Rally treenit alkavat siis 13.11! Tätä oon odottanu niiin kauan, päästään mekin vihdoin kokeilemaan rallya ihan kunnolla.

Muutama viikko sitten valkeni syy miksi Peppi aina kaikkoaa kauas, kun Bella alottaa leikkimään. Bellan ulkonäön / luonteen perusteella kukaan ei varmaan koskaan pystyisi kuvitella, miten raju se oikeesti leikkiessään on kun oikein innostuu, vielä kun se ei todellakaan sieltä pienimmästä päästä oo. Nekku uskaltaa ainakin vielä ryhtyä Bellan leikkeihin mukaan, tosin suurimman osan ajasta se juoksee karkuun, Bella kintereillä. Bellan leikkiminen on lähinnä sellasta et se läpsii tassuillaan, juoksee suoraan kohti pitäen murina haukku ääntä (tästä peppi ei tykkää) ja lopuksi sitten ottaa huulesta kiinni ja "nakertaa". Bella tykkää hirveesti painia mun kans kun ei noista pikkusista oo sille vastusta :D Uusi videokamera on hankinnan alla, josko tännekkin sitten saisi sitä video materiaaliakin.
 Tänään oltiin heti vähän yli kymmeneltä rakennuksella koirien kans, ollaan yritetty sielä käydä nyt tosi useesti kun muutto lähenee päivä päivältä ettei noi oo sitten ihan ihmeissään, kun se tulee ajankohtaiseksi. Koirat ainakin näyttävät viihtyvän sielä, joten ei pitäisi olla mitään ongelmaa noi kun on niin sopeutuvaista sorttia. Tosin se voi tuottaa pientä kummastuksen aihetta kun lenkeillä kävelläänkin vanhan kodin ohitte, no eiköhän se siitä, toivottavasti. Pikkuveli sitten vähän leikki sielä koirien kans, juoksi taloa edestakaisin keksi kädessä ja Peppi & Nekku seuras kuin haukat...Siitä mulle juolahtikin mieleen kun pikkuveli sai ne ravaan tosi nätisti, et mitä jos sen pistäiskin seuraavaan mätsäriin Pepin kans ja sitten Annukan(pikkusiskoni) Nekun kans..hmm. täytyy kattoa täs nyt on vielä muutama mätsäri tulos loppuvuodelle, mutta ne on pihalla niin pitää kattella jos on kovin kylmä niin sitten ei ainakaan viitti lähtiä.

2 kommenttia:

 1. Hei me oltasii Tuikun kanssa rallytokosta kiinnostuneita ja treenaillaan kotona. :) Että jos tykkäät aina tarkkaat kertoo, mitä treeneis tehään ja miten asiat opetetaan, nii osaisin :D Nyt me treenataan sivulle tuloo ja kontaktia, että jos ottasit niihin liittyvistä vinkeistä selvää ;) Meillä päi en oo löytäny mtn ryhmää :(
  -Jenny tuikkis.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Aijaa, kiva et löytyy muitakin rally tokosta kiinnostuneita, tota kurssia oon kyllä saanu kauan odotella!:D Yritän kirjoitella mahd. pitkästi/tarkasti ja jahka joskus sen uuden videokameran saan hankittua, niin videotkin sit mahdollisia:)
  -Milla

  VastaaPoista