Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

Treeni intoilua..

Niin se syysloma vaan oli ja meni. Me ei mitään erikoosta tehty koko viikolla. Aamulla nukuttiin pitkään, käytiin piitkillä lenkeillä(tosin Bellan tassu ei taas millään meinannu tykätä lenkkien pitenemisestä:/) ja Peppi pääsi pitkästä aikaa liitelemään, tosin huonolla menestyksellä :D On se vaan sellanenkin laamakoira, mielenosoittaja ettei mitään rajaa. Pepillä ei sitten pätkääkään oo miellyttämis halua, se ei armoa tunne, vaikka ohjaaja kuinka häpeissään yrittää saada niitun kiipeämään puomille neiti vaan nyrpistää noukkaansa ja kattoo ilmeellä en varmasti mee. Kyllä se sen osaa! se ei vaan tahdo. Pepistä on tullu agin suhteen niin laama & pitää sieläkin kyllä päänsä, jos jotain se on päättänyt. Noh josko taas talvikauden alkaessa tulis Peppiinkin lisää intoa kun pääsee taas Bellan kans treenaamaan, nyt ovat tosiaan olleet eri ryhmissä, joka saattaa Peppiä vähän "masentaa" kun kuitenkin ollut Bellan kans samas ryhmäs aina muulloin paitsi alkeiskurssin, jossa se teki ihan samaa kuin nyt..

Talvikaudesta puheen ollen ilmottauduttiin nyt Emmin kans vaan hallikaudelle, ilman ryhmäpaikkaa. Äiti oli enemmän kuin mielissään kun nyt saa päättää ite koska menee treenaamaan, pääsee pikku Nekskin  taas vähä agilityn makuun. Mulla on taas ihan hirvee agility (kisa) into, ettei mitään rajaa. Tämän päiväiset yhteiskuntaopin kaksoistunnitkin meni ratoja & harjoituksia suunnitellessa..hups :D No katotaan nyt jos me Bellan kans startattais ens vuonna taas viralliset, ainakin mulla on kovat suunnitelmat sen pään menoksi ;) Nekunkin kans pidän toivoa yllä, et päästäis jo talven aikana korkkaamaan eka epikset, jos se stressaukseltaan pystyy keskittyä..katsoo sitten mihin etenee ehkäpä Nekunkin kans joskus vielä virallisissa liidellään.. Pepin kans taas katotaan mihin toi sen innokkuus kehittyy, et pitääkö sille keksiä joku muu harrastus, se kun ei tunnu piittaavan mistään lajista.

Rally tokon alkamista odotan kuin kuuta nousevaa! Suostuttelin Emmiäkin kokeilemaan Pepin kans, jos se siitä vaikka innostuuski. Pitää kattoa jos saan jonkun hihnan pitäjäksi vois harkita Neposenkin ottamista joukkoon, tosin sen rallyilystä tuskin mitään tulis :D

---
Käväistiin myös viime viikolla keskisillä metsästämäs uutta nly häkkiä (samanlaista) kun edellinen irtisanoi itsensä. Onneksi sieltä löytyi vielä samanlainen, punamustana hintaan 23e!:)Mukaan tarttui myös kaksi vinkupehmolelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti