Sivut

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tunnustuksia!

Saatiinpa tälläinen tunnustus Fannin & Felixin omistajalta, kiitos siitä!


Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään
Jaan nyt nämä kahdeksan tunnustusta siten, että kultakin koiralta tulee muutama.

Bellan tunnustukset:
Joka lenkin jälkeen on pakko, ihan pakko saada saalis kannettavaksi kotiin, tässä tapauksessa saaliina toimii lapanen. Ohikulkijoilta kerätään kivasti katseita, kun kolme koiraa viipottaa lapaset suussa menemään. Bella on kuitenkin tän "pahan" alku ja juuri, Peppi ja Nekku vaan ovat ottaneet Bellallta mallia.

Bella on sukkamonsteri, aina saunasta tultuani menen etsimään itselleni sukat, Bella tietenkin heti ensimmäisenä sukkia penkomassa ja paras niistä viedään matolle.(tää tapa on varmaan tullut jotenkin tosta lapasen kantamisesta)Sukkalaatikko on myös oiva pesä.

Bella taitaa kerjäämisen taidon paremmin kuin minkään muun! Ensin tuijotetaan raastavalla katseella, silmät niin suurina kuin ikään ja katse seuraa aina rukaa lautaselta otettaessa suuhun asti, sen katse ei herpaannu kertaakaan. Jos tuijottaminen ei onnistu, otetaan äänet käyttöön piippaillaan muutaman kerran ja jatketaan tuijotusta. Jos herkkuja ei oo vielä herunut, otetaan käyttöön mahti tassut joita sitten nostellaan vuorotellen ylös alas, jos ei tepsi niin sitten tassut ihmisen jalalle, venytetään piiitkäksi ja tuijotetaan suoraa silmiin!

Pepin tunnustukset:
Peppi on todella tarkka, ruuastaan ja vartioi sitä kuin haukka. Kukaan ei saisi astua metriä lähemmäksi, kun neidillä on ruokakippo kuonon edessä. Bella ja Nekku pistetään myös totta kai ruotuun, jos liian lähelle uskaltautuvat.

Peppi on itsepäisyyden huipentuma, se tekee mitä tahtoo, milloin tahtoo. Esim. Agilityssä mennään niitä esteitä, mitkä neidille kelpaavat. Tämä itsepäisyys tekee Pepistä erityisen:)
Nekun tunnustukset:
Nekun motoksi sopis varmaan "kaikki mulle heti". Bellan tavoin se on innokas kerjääjä, mutta käy heti tosi toimiin, Nekku ei kuluta aikaa tuijotteluun se ottaa heti tassut käyttöön ja jalkaa/kättä sitten "raapimalla" yritetään herättää huomi.

 Nekku on tosi sinnikäs, jos se päättää jotain se ei helpolla siitä luovu.

Nekku on myös todella ahne ja pitää huolen siitä että saa osansa, muutaman kerran on melkeen Bellaa noukasta näpänny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti