Sivut

torstai 6. lokakuuta 2011

Cavaliermaista touhuilua


Paljon on taas tapahtunut,yritän nyt kertoa nämä vähän tiivistetysti ettei tulis niin kamalan pitkää romaania:)

Mä oon ihan täysin innostunut Rally tokoon, nyt kun sain vielä selville että meillä olis mahdollisuus päästä rally treeneihin joka toinen viikko, kunhan ne nyt alkaisi! Bella on siis päässyt taas vähä treenailemaan, että mä tykkään sen motivaatiosta. Bellalle on aivan se ja sama, mitä me tehdään kunhan vain pääsee toimimaan ja kehumisten kohteeksi. On se vaan loisto harrastus hurtta<3 Aloitettiin nyt sitten treenaamaan ihan vain yksittäisiä liikkeitä, ja parantamaan seuruuta. Bellan lemppari liike on ehdottomasti eteen, yks askel istu, kaks askelta istu, kolme askelta istu peruuttaen. Bellan motivaatio on nyt ollut ihan huipussaan, aina kun se ei oo tavallisesta tokosta jaksanut piitata. Voisin jopa kuvitella, että meidät joskus nähtäisiin rally kisoissa. Jatkamme liikkeitten treenailua siihen asti kotosalla, että kurssi alkaa pyörimään.
Nekku pääsi myös vähän tokoilemaan, mut pikku rotalla oli aivan muut mielessä kuin mamman hienot istu,maahan paikka käskyt. Pistin sen sitten kylmästi tolppaan kiinni tuijottamaan kun B.n kans treenattiin, otettiin pari liikettä ja vein B.n N.n tilalle paaluun, johan alko kettua kiinnostamaan kun sai tehdä samaa kuin sisko! Harjoiteltiin myös tai no Nekku harjoitteli, Bella teki puitten kiertämistä. Meillä on pihas sopivasti kolme sellasta jotain pikkupuuta, joden ympäri on helppo kiertää. Bella kierteli siinä kasia itteksensä kun mä huutelin n.puolen-metrin päästä sille "kierrä,kierrä" ja vähän välis käsillä viisoin. Nekkukin tajus homman tosi mukavasti, tosin namilla piti vähän autella ja Bella tietysti avustamassa ja pistämässä pikkusta ruotuun et miten se homma nyt oikeen toimii!

Peppi on saanut laiskotella, se kun ei mun mukaan treenaamaan lähde, varsinkaan tällaisilla  sade ilmoilla kun tassut kastuu!Agittamaan pörri kuitenkin pääsee mitä luultavammin ensi viikolla."Vähän vanhempaa kuvaa pörristä+silloon sen turkki oli viel hieno!"
Särkylääkkeiltä ja  säikähdykseltäkään ei olla vältytty. Bellan selkä tuli taas kipeäksi yhtenä päivänä, annoon sille sitten niitä särkylääkkeitä, mitä sille viimeksi määrättiin. Päivässä onneksi meni ohitte, vaikka olikin taas sellases kunnos et hyvä kun kävelemään pääsi. Pitääs löytää jostain nyt joku hyvä hieroja, mille ton vois viedä. Sitten Nekku...ei oikeesti voi olla totta, mä olin ihan varma, et me päästiin sen tassu kipuiluista silloon eroon, mutta ei! se on taas ruvennut ontumaan sitä samaa etusta, mä en käsitä mikä siinä vois olla? no eikun taas elukkalääkäriin soittelemaan, josko tolle jonkin selvyyden sais.. Bella säikäytti mut muutama päivä sitten pahemman kerran, kun kaivoi pihalta jostain lintujen kuljettaman luun, sain luun kuitenkin heti sen suusta pois, kokonaisena. Rousketta kylläkin ehti kuulua, toivon ettei se siitä kuitenkaan paloja saanut. Syötin sille sitten parsaa(?)  jos olis sattunut jotain nielemään, onneks hauva on ollut ihan normaali, joten taidettiin selvitä säikähdyksellä!

Bellan ruoka vaihtui (jälleen) Eukanuban lihaville&leikatuille koirille tarkoitettuun sapuskaan, hyvin on ainakin laskenut, nähtäväksi jää, miten vaikuttaa. Loppuun vielä hehkutus (toivottavasti meidän puntari ei oo valehdellu!) mut sen mukaan Bella -500-600g (tarkkaa lukua en nyt muista) eipä tosta ulos päin juuri huomaa et painoa ois lähtenyt, mut ainakin kun oon sitä nostellu niin on siltä nyt parisataa grammaa vähintään lähtenyt, ettei puntarin nyt täysin ainakaan pitäis valehdella.

Pistin kuin pistinkin silloon sjoen kv. seen ilmottautumisen, nyt siis junnuilemaan kera Bella & silkkiterrieri

3 kommenttia:

 1. Oih! Rallytokoa :) me kans Tuikun kaa ollaan innostuttu siitä. Kontaktia ja sivulle tuloo reenailtu. :) Me ei kans oikei perustokosta tykätty, mutta rallyyn tuikku jaksaa keskittyä :)
  -Jenny tuikkis.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Jenny/joo, mekään ei koskaan oikein innostuttu tuohon tokoon, omasta mielestä se oli vähän liian totista ja koiran mielestä taas tyyyylsää, joten rally vaikuttais nyt oikein mukavalta "välimuodolta" :D

  -Milla

  VastaaPoista
 3. saat tunnustukset :-) http://karvakoirajengi.blogspot.com/

  VastaaPoista