Sivut

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tonight we make our dreams come trueEn oo taas muutamaan päivään kirjoitellu kun ei oo oikeen mitään erityistä tapahtunut, eilen kuitenkin lähdettiin nurmoon mätsäreihin.
  Aamulla sato aika rankasti, joten oltiin kahden vaiheilla et lähetäänkö mut isä ja äiti oli muutenkin menos sinne päin  niin pakkohan se oli lähtiä viemään noita vähä sivistyksen pariin. Mukaan lähti siis pikkusiskoni Annukka ja koirista Bella & Peppi, Nekku sai jäädä kotiin juoksujen takia. Emmi uskalsi antaa Pepin mun käsiin, tää olikin eka(ja luultavasti viimeinen kerta kun Peppiä jossain handlailen:D) Ilmoitin siis itseni JH.n ja Annukan lapsi&lelukoiraan. Bella sai olla turistina, mikä näin jälkeen päin harmittaa koska se olis selvästi halunnut kehään, kun taas Peppi odotti vaan joka sekuntti et koska se loppuu. Tässä pähkäilenkin ilmoittaisinko itseni S-joen kv.seen junnuilemaan Bellan kanssa käyn pääni sisällä eipäs,joopas,eipäs väittelyä..(eipäs poiketa aiheesta) Kehien alkua odoteltiin jonkin aikaa ja siinä välissä kerkesin Taistoa ihastelemaan moneen otteeseen.
     Kehät sitten vihdoin alkoi, pistin Bellan häkkiin ja ohjasin Annukan oikeeseen kehään. JH.n tuomarina oli joku mies, aluks juoksutti kolme kierrosta ympäri Pepin ravis ei ollut mitään moitittavaa olis kyllä saanu mennä vähän enemmän edellä, mutta annettakoon anteeksi. Peppi ei halunnut seisoa yhtään, yritin saada sen tassuja edes vähän kohdilleen mut Peppi vaan pisti hanttiin ja yritti istua:D pöydälläkin oltaas vaan haluttu syliin kiivetä,jännitti niiiin kamalasti. Kaikki osallistujat palkittiin, me tiputtiin sitten toisiksi viimeisinä pois(vaikka eipä tolla järjestyksellä mitään väliä oo:)) Tuomari vaan sanoi kätellessään et joku oli tiputettava.
  Sillä välin Annukka oli selvinnyt L&LK kehästä hienoin tuloksin, osallistujia oli huimat kaksi, Annukka oli sitten vienyt voiton Tiitu huskyllaan, kyllä siitä vielä taitava handleri tulee kovasti ainakin kiinnostusta löytyy ja kyselee multa et koska on mätsäreitä et se pääsis Bellan kans kehään:D
  Palkinnoissa ei kyllä oltu kitsasteltu! Sain jh.sta(vaikkei sijoituttukaan) ruusukkeen,karkkipussin&heijastimen. Annukka taas sai oman RC.n repun,laseja,karkkia,ruusukkeen,mitallin ja koirien märkäruokaa.Tänään oltiin sitten Bellan kans agility treeneis. Alku näytti lupaavalta, kunnes ekan hypyn jälkeen vinkaasi ponnistaessa, otettiin sitten rimat pois ja neitipä ei sitten tehnytkään enää mitään. Ei suostunut menemään siivekkeitten välistä, putki oli ainut jonka meni. Odottelu ajalla nostin sitten Bellan syliin ja se huusi kun syötävä. Toivottavasti sillä ei oo taas selkäjumissa, pitääs viedä hierojalle. Toinen mitä aattelin niin ku se on valeraskaana/tai sillä olis alkamas juoksut et sen takapää olis sen takia kipiä, pitää nyt seurata tarkkaan miksi toi muuttuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti