Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tytön täytyy tehdä mitä tytön täytyyIhan ensiksi vilkaaskaapa edellisen postauksen loppu, lisäilin sinne jälkeenpäin arvonnan.Nekku alotti eilen juoksunsa, vitsi kun se on jo iso tyttö, Vaikka mieleltänsä aina pentu;) Meidän talossa on pentukuumeiltu oikein olan takaa, ei tokikaan ihmiset (Nekussa on pentua riittävävsti:D) vaan Bellalla ja Pepillä on  nyt ollu niin kamala pupsi kuume ettei mitään rajaa. Peppi onneksi on jo lopettanut ja tajus ettei sillä mitään pentuja oo;) Bellalla sen sijaan roikkuu maha ties missä asti, toivottavasti ei ala maitoa tiputella. Tosin Bellan maha kyllä roikkuu aina kun sillä on valeraskaus että ei sen puoleen. Pepin "valeraskaus" on taas lähinnä sellasta et lenkillä ulistaan kotia ja "pentuja" vartioidaan, mutta siihen se sitten jääkin.


Mä en ymmärrä mikä Bellaa vaivaa, toissa päivänä yllätin sen taas imeskelemästä jotain. Tällä kertaa kohteeksi pääsi äitin kultainen korvakoru en kyllä käsitä mistä se sen oli löytänyt. Olin alhaalla keittiös ja Bella sitten olohuoneen matolla "nytäs" tassujaan menin sitten kattomaan sitä kun aavistin et sillä on taas jotain suussa, no sain korvakorun pihalle, tosin se oli ihan musertunut ja siitä puuttui kaks timanttia ja yks helmi. Toivottavasti se ei syönyt niitä. Ei se kyllä olis Bellan tapaista et se ne olis nielaissut, joten voi olla hyvin toden näköistä että ne uppoutui karvamaton "karvojen" sekaan, eikä Bella muutenkaan oo käyttäytynyt mitenkään oudosti joten uskon ettei se niitä kuitenkaan syönyt.
  Bellallahan on tapana imeskellä ruuveja,nauloja,nastoja,koruja yms kaikkea tollasta metallista. Ollaan mietitty mistä moinen tapa voisi johtua. Äiti epäili että sillä on jostain aineesta puutetta, jonka takia noita imeskelee. Ja se imeskely on tosiaan sellasta et se ns. maiskuttaa ja kuolaa ihan hirveesti. Ton ed. mainitun episodin jälkeen sen tassut oli ihan litimärät kuolasta samoin kuin matto. Jos joku osais sanoa mistä tällänen käytös johtuu niin otan mielelläni neuvoja vastaan! Pitäis soitella ell. jos sieltä osattais sanoa minkä takia tällästa tekee, vai onko toi vaan joku tapa. On se kyllä aika pelottavaa löytää koiran suusta joku ruuvi kuvittelen aina mielessäni että mitä jos se olis nielly sen tms. ihme kyllä suutansa ei oo kertaakaan telonu...


Tänään on ollu tosi hieno ilma!käytiinkin sitten aamusta heti vähän pitemmällä lenkillä ja kameraa ulkoiluttamassa, tässä muutama kuva:Loppuun pakko vielä mainita että lohiöljy&Tassurasva on toiminut todella hyvin. Bellan anturat on jo paljo paremman näkööset ja soralla käveleminenkään ei oo enää niin tuskaisen & jäykän näköistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti