Sivut

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Aksaa!

Pitkästä aikaa oli Bellan vuoro päästä johonkin yksin, suuntasimme siis kohti Lapuaa vähän aksailemaan.

Rataa en edes yrittänyt piirtää, oli kyllä sellasta kieputusta että huh huh! Tehtiin siis sellasta 22 esteen kolmos luokan rataa, radassa oli tosi paljon kaikkea kieputusta, hankala keppikulma ymsyms.
 Lämmittelin siinä sitten Bellan kans ja "kiihdyttelin" sitä, likka tuntui oikein mukavalta. Lähdössä pinkaistiin täysiä matkaan. Ja suoritimmekin radan ihan puhtaasti! Vitsi oon ylpee tosta hurtasta, itsekkään en mitään kovin pahoja mokia tehnyt. Aa jätettiin kyllä vielä suosiolla pois. Nyt kun sais painoa alaspäin ja sitten nokka kohti kisoja, eiköhän me vielä joskus kakkosiin asti yllettä?(ainakin sitä saa haaveilla) Mut oli kyllä mahdottoman kivat treenit tykkäsin ihan hirmuisesti ja niin tykkäs koirakin! Bella jopa ulisi, kun otin ennen meidän vuoroa temppuja oli pikkuunen niin innoossaan.

Kävin tossa talolla yks päivä vähän kuvailemassa.

Pepin mielestä noi portaat on niiiiin pelottavat. Meillä on täälä sellaset portaat mistä ei näy alas, toisin kuin noista näkee. Peppi ei uskalla (vielä) kiivetä portaita ylös, alas kyllä tullaann niin lujaa kuin ikään. Ylös meno onkin sitten aivan asia erikseen.. Bella ja Nekku taas painelee portaat kuin vanhat konkarit, Nekun mielestä on hurrrjan kivaa juosta portaita ylös, alas niin lujaa kuin tassuista pääsee!


ihailkaa toki kuvian laatua


 

Sitten siihen arvontaan! En nyt pistä mitään tiettyä päivää koska arvonta päättyy, katsotaan vähän sen mukaan miten kannatusta tulee mutta ainakin nyt yli viikko aikaa osallistua. Osallistuja määrän perusteella päätän montako otsikkokuvaa arvon:)Tässä hieman ohjeita:
Sun täytyy olla blogimme lukija, että voit osallistua. Palkintohan on siis se otsikkokuva blogiin antamillasi ohjeilla, jonka yritän sitten toteuttaa parhaani mukaan. Palkintoa ei missään nimessä ole pakko käyttää, tai voit "siirtää" sitä myöhemmälle. Osallistumaan pääset kommentoimalla tähän postaukseen esimerkiksi: Osallistun arvontaan ja sitten sposti osoitteesi, jonne ilmoitan voittajalle(jille)/ja voittaja taas laittelee ohjeita spostiini. Arvonta tapahtuu perinteisellä nimi purkkiin tyylillä. Kysy jos jokin askarruttaa mieltäsi!

2 kommenttia: