Sivut

torstai 29. joulukuuta 2011

Vuoden 2011 yhteen summaus

Videokameran käyttöä on tullut harjoiteltua ahkerasti! Vaikka eipä toi jälki vieläkään mitään hurraamisen arvoista ole, mutta videokuvaa silti. Videokameraan itsestään oon ollu tosi tyytyväinen plussana sen näppärä koko. Laitan tähän alle (linkkeinä) koirista videot. Bellan videoa työstetty vähä enemmän, mulla meni hermot siihen ohjelmaan niin saatte tyytyä tällä kertaa vähän yksinkertaisempiin Nekun & Pepin osalta :)(ääniä vähän sensuroitu;))
Bella  Peppi  Nekku

Pakko myöntää, mulla oli tälle vuodelle kauheat suunnitelmat noiden pään menoksi, valitettavan moni jäi toteutumasta. Vastoin käymisiä sen sijaan ollut enemmän kuin laki sallii:( Bellan selkähän jumiutui kesällä ja sitä sitten hoideltiin kipulääkkeiden voimin, sen jälkeen aina silloin tällöin tullut pikku jumeja(aristanut selkäänsä) tästä johtuikin roima tauko agilitystä ja kisoille sain sanoa heipat. Agilityssä vieläkään en oo Bellan kans uskaltanut kokeilla Aa.ta josko nyt ensin yrittäis saada lihaksia kasvamaan ja painoa tippumaan. Lisäksi Bellan tassut on olleet välistä paremmat, välistä huonommat. Taidettiin me muutaman kerran elukkalääkärillä niitten takia olla, mut eipä niille oikeen muuta voitu tehdä kun antaa antibiootti&shamppoota. Nekun tassu alkoi taas jossain välissä oireilla tuntemattomasta syystä, mutta meni kipulääkkeillä & levolla ohitte.

Ja jos nyt jotain positiivista tästä vuodesta sanoisin niin ensinnäkin mätsäreitten junnuissa tuli pyörähdettyä pikku ketun kanssa ensimmäistä kertaa! Ensimmäisissä mätsäreiden JH kisoissa Nekun kans päästiin siis jatkoon, josta olin huippu iloinen. Seuraavissa kisoissa sitten oltiin 2.! Vaikka sainhan mä hävetä taas silmäni päästä kun pikku kettu tyhjensi mätsäreissä tapansa mukaan anaalirauhasensa levittäen kaamea hajua ympärilleen ja tartuttaen sen vaatteisiin, josta se ei hevillä lähde..
Bella ja Peppi pääsivät elämänsä ensimmäistä kertaa parikilpailuun, jonka tytöt vetivätkin kunnialla läpi!
Lisäksi Bellan ,Pepin ja Nekun sydämet kuunneltiin virallisesti terveiksi! <3Mutta kaiken kaikkiaan taas yksi hieno vuosi takana kera kolmen cavalier lapsosen<3(jos ei niitä lukuisia lääkäri käyntejä lasketa)Vuodelle 2012 en mitään sen erikoisempia tavoitteita uskalla pistää, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.Mutta jotta olisi jotain tavoitetta niin laitan nyt jokaiselta koiralta ainakin yhden, ettei koko vuosi mee sitten lusmuillessa..;)
Bella:
  • Lihaksia,lihaksia ja pikku hiljaa nousu takaisin kisamaailman pariin. Koiran terveys menee tietenkin etusijalle! Toivotaan et päästään Bellan kans harrastamaan kaikkea mahdollista, se kun on ihan huippu harrastus hurtta, tekee kaiken niin täysillä.
  • Pysytellä terveenä.. 
Peppi:
  • Innostus nousemaan agilityn kohdalla, sitten vois alkaa katsella taas epiksiä, ehkä jopa virallisia
  • +totta kai pysytellä terveenä
Nekku:
  • Korkata ensimmäiset möllit/epikset
  • Lisää itsevarmuuttaa(ettei niitä anaalirauhaisa tarvisi tyhjentää joka kerta kun johonkin lähdetään!)
  • +pysytellä terveenä.

1 kommentti:

  1. Hyvää uutta vuotta etenkin punaisille tytöille! Pitkästä aikaa kävin katselemassa kuulumisia, ja olipas hieno nähdä videolta, että vihdoin on Bellan paino lähtenyt tippumaan 1-1½ kg niin tyttö alkaa olla todella hienossa kunnossa, äiti Roosa on nyt elämänsä ensimmäisellä lihotuskuurilla, kun ei meinaa ruoka enää rouvaan tarttua. Ja Nekku on vain niin kaunis, muistuttaa kyllä todella paljon Roosa äitiä nuorempana. Tervettä vuotta molemmille tytöille!

    VastaaPoista