Sivut

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kenkä hirmu


1. Mä olen yrittänyt jo useamman vuoden ajan saada kuvaa Pepistä, jossa se kantaa kenkää. Tapansa mukaan se on vain kiiruhtanut mustana viivana kameran ohi, tuntematta pienintäkään säälin ripettä perässä huutelevaa kuvaajaa kohtaan. Onnistuin kuitenkin saamaan julkaisukelpoisen -ei toiveeni täyttävän kuvan. Mutta hei, ainakin sen merkitys on mulle super tärkeä. Kengät on kai aina olleet sen mielestä jotenkin hauskoja ja kummallisia, varsinkin kun ne voi kantaa olohuoneen matolle ja odottaa palkkaa saaliista! Se kantoi kenkää jo sinä päivänä kun me haettiin se kasvattajalta. Tasan kahdeksan viikon ikäisenä. Kenkä vain oli kaksi kertaa niin suuri, kuin pieni musta otus oli. 2. Nekku, oma sievä itsensä. 3. Jonkun kuono taas kuolan peitossa. Bella onnistuu aina pyyhkimään kuolansa Nekun turkkiin & naamaan tai sitten Nekku vain viipottaa Bellan nokan alta saaden kaiken liman päällensä. 4. Maailman kauneimmat silmät ja lempein katse. Mun höntti Tiini.

Jostain syystä blogiin kirjoittaminen on ollut viime aikoina ihan hirmu vaikeaa. Mä en vain osaa muotoilla ajatuksiani yhdeksi järkeväksi tekstiksi. Kuvien lisääminen on vai niin paljon mukavempaa. Jos teillä lukijoilla on mielessä jotain postaus toiveita niin saa heittää! Ottaisin myös mielelläni vastaan aiheita toivekuvapostaukseen, jos sellaisen innostun kokoamaan. Mielellään sellaisia toiveita, jotka liittyisivät jotenkin koiriin/niiden varusteisiin/harrastuksiin tai sitten jotakin ympäripyöreää, kuten "ilo".

2 kommenttia:

  1. En muista ootko kys. aiheista tehnyt jo aikaisemmin postauksia, mutta itseä ainakin kiinnostaisi lueskella mm. ruokintapostausta, miten aktivoit koiriasi, millainen koiran omistaja olet, videoita on aina kiva katsella, postaus koiriesi hyvistä ja huonoista puolista (tämä voisi olla kiva kuvapostauksenakin, jos saa taltuoitua oikeat hetket :D ). Lyöpäs pää nyt tyhjää kun enempää en keksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideoista! Siinähän tuli jo monta toteuttamisen arvoista postausta!:)

      Poista