Sivut

perjantai 25. heinäkuuta 2014

Pikkukettu ja panta


Mä en ole koskaan osannut ajatella, että panta voisi olla jotenkin koiran näköinen tai että se voisi kuvastaa koiran koko luonnetta. Mä oon aina ollut keinonahkaisten timanttipantojen suosija, enkä koskaan kuvitellut laittavani koirieni kaulaan mitään muuta kuin blingiä.

Olin ihastellut jo pitkän aikaa Viljapantoja, jonka valikoimasta yksi nauha pisti silmääni. Nauha, jonka nähdessäni en pystynyt ajattelemaan mitään muuta kuin Nekkua. Mun oli saatava siitä panta. En tiedä miten ja miksi, mutta jostain syystä tuo kyseinen vihreä koristenauha, jota koristi sympaattisen näköiset eläinhahmot kuvasti täydellisesti Nekkua.

Mun oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi. Tämä, jos mikä panta kuului Nekulle! Yksinkertaisesti täydellinen. Ei mun sanat edes riitä kuvaamaan sitä fiilistä, mikä mulle tuli kun pannan näin. Ensimmäinen ajatus oli vain Nekku. Mä en vain käsitä, miten yksi panta voi olla niin kantajansa näköinen!

Pari päivää sitten otin yhteyttä Viljapantojen valmistajaan ja laitoin tilaukseen maailman ihanimman pannan.Valmistus ja toimitus olivat älyttömän nopeat ja hinta mitä mainioin. Superhyper iso kiitos Viljapannoille, jonka ansiosta Nekku sai täydellisen pannan! Sellaisen pannan kuin se on.

Nekun kettupannan lisäksi tilasin Bellalle hömpöttely pannan rallytokoiluun. Iloisen, pirteän, sympaattisen ja ralleilyyn sopivan. Täydellinen sekin. Ulkonäön lisäksi pantojen pieni ja kevyt koko oli todellakin positiivinen yllätys. Mun on varmaan pakko saada Neeneelle talveksi samanlainen fleece versiona. Pepille lähtee myös, tietysti Pepin näköinen, panta tilaukseen.. ihan vain tulevia kuusivuotis synttäreitä ajatellen ;)

Ja ei, tämä postaus ei ollut millään tavalla sponsoroitu, halusin vain tulla hehkuttamaan täydellisen pikkukoiran täydellistä pantaa. Materialismionnellisuus on joskus todella mukavaa.

5 kommenttia:

 1. Ihana panta, sopii hyvin Nekulle! :)

  VastaaPoista
 2. Hirmu suloiset nuo pannat! :D Millä oot muuten saanut nuo kuvat laitettua tuollei, että ne aukeaa klikatessa, mut on silti kivasti ja tiiviisti järjestyksessä? :) Ois kyllä kiva saada noin omaankin blogiin laitettua kuvat! ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hurjasti kaikille panta-kehuista!:)

  Anonyymi/ mä lisäilen kuvat vieretysten perinteisten kuvakoodien avulla ja isoiksi sain ne lisäämällä kuvaan vain linkin, joka johtaa täysi kokoiseen versioon. Hankala selittää, mutta toivottavasti ymmärsit jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, oli hyötyä! Sori, vielä pari kysymystä on pakko kysäistä... ;) Niin lisäätkö siis sen linkin täysikokoiseen versioon siitä "kuvanlisäys" painikkeen vierestä, siitä ylhäältä? Ja mistä sitten saat napattua sen linkin täysikokoiseen versioon? :) Itse olen kokeillut vaikka mitä, mutta ei tunnut onnistuvan... Kiitokset jo etukäteeen!

   Poista