Sivut

lauantai 25. toukokuuta 2013

Iloinen pieni koira


Pienet cavalierit on helppo saada iloisiksi ihan pienillä jutuilla. Ne on hirmu iloisia saamistaan rapsutuksista, kehuista, huomiosta tai yhteisistä leikeistä. Toisinaan ei tarvita kuin pieni vilkaisu koiraan ja häntä vispaa siihen malliin, ettei tiedä heiluttaako koira häntää vai häntä koiraa.

Blogin ahkerimmille seuraajille on tuskin jäänyt epäselväksi se, että Peppi rakastaa palloja. Mikäpä muukaan saisi pienen mustan yhtä iloiseksi kuin pallo? Voi kuinka onnellinen se on saadessaan kuljettaa palloa kuonolla ja käpälillä ympäri pihaa, edes kuumuus ei estä pelaamista.
 
Mustan koiran kuvaaminen suorassa auringonpaisteessa oli helpommin sanottu kuin tehty, muutama julkaisukelpoinen kuva mahtui lukuisten räpsyjen joukkoon. Yllä olevat kuvat, jos mitkä ovat kuitenkin niin Peppimäisiä kuvia kuin olla ja voi. Ensimmäisessä kuvassa näkyy sen tarkkaavainen ilme, joskin silmät ovat harmillisesti hieman varjossa. Sen sijaan toisessa ja kolmannessa kuvassa  se on ihan omassa elementissään, missäpä muualla kuin pallon kimpussa. Toisen kuvan tarkennus ei ole aivan kohdillaan, mutta sain kuin sainkin ikuistettua pallon kuljetuksen. Teknisesti kuvissa on paljon parantamisen varaa, mutta sisältö tai tässä tapauksessa kuvien merkitys on laatuakin tärkeämpi.

Keskiviikko ilta vietettiin mätsäreiden merkeissä ja Annukka & Bella tekivät jälleen tasaisen varman suorituksen. Kehässä irti päässyt koirakaan ei onneksi (ainakaan näyttänyt) järkyttävän Bellaa mitenkään erityisen paljon, vaikka hämilleen se kyllä meni. Tämän takia mä olen aina hieman varuillani lapsi ja koira kehien suhteen, koskaan ei tiedä miten pienet lapset saa niitä koiriaan hallittua.

Tämän kertainen tuomari taisi arvostaa hieman nuorempia handlereita. Kotiin viemisiksi saatiin kuitenkin hieno mitalli ja siansaparoita, joista kolmikko oli kovin mielissään. Harvoin sitä tuollaista herkkua saa!
Nekku oli turistina vaihteeksi varsin kiva kaveri. Sylissä pystyi hetken jopa rentoutumaan ja jättämään autojen kyttäilyt sikseen, vaikka sitäkin tuli harrastettua taas oikein urakalla.


Ps. meidän blogia voi nyt seurata myös bloglovinissa!

6 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia! :----) Mikä kamera siulla on?

  http://tiimiaasi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kiitoksia kovin! :3

   Runkona mulla on canonin 1000d (joka toivottavasti vaihtuu piakkoin 60D.hen) ja objektiiveina nokassa killuu canonin 70-200mm f/4L (jolla postauksen kuvat otettu) sitten löytyy canonin 50mm f/1.8 ja hyllynpäällä pölyyntymyssä (=ei käytössä kuin ehkä kerran vuodessa) 18-55mm ja 55-250mm :)

   Poista
 2. http://tassuillatanssien.blogspot.fi/2013/06/linkkaa-blogisi-karkiviisikko.html

  Sijoituit kärkiviisikkoon Linkkaa blogisi -haasteessa! :)

  VastaaPoista
 3. Blogisi on 10 parhaan joukossa linkattujen blogien seasta! :)

  http://tassujenkertomaa.blogspot.fi/2013/06/10-mieluisinta-blogia.html

  VastaaPoista