Sivut

perjantai 27. tammikuuta 2012

Lumisissa tunnelmissa


Täällä on viimeisen viikon aikana ollut oikein talviset säät ja taisipa tuossa muutama päivä sitten mennä pakkas rajakin rikki. Tänään ja keskiviikkona oli niin hieno ilma että hyppytunnit oli pakko käyttää koirien kuvaamiseen. Kuvia tuli räpsittyä kahden päivän sisällä todella paljon, mutta vain murto osa niistä on julkaisu kelpoisia. Lisäksi Bella on päässyt juoksemaan  hankeen, mutta kaikkeen se koira ei kyllä suostu! Mulla oli nimittäin mahtavat suunnitelmat miten meen juoksuttamaan Bellaa tohon läheiselle pellolle. No sielä olikin sitten vähän enemmän lunta(=mua polviin asti) eihän tota hurttaa sinne saanut sitten millään.. noh pääsi se kuitenkin juoksentelemaan irti tota yhtä polkua pitkin. Pikkusen varautuneena kyllä päästän tota irti, kun naapurin kissat kulkee tässä meidän pihassa. Nekkuakin uskalsin juoksuttaa hihna perässä, samoin kuin Peppiä.
Mutta nyt itse asiaan eli kuviin:

Aloittelin Nekun ja Bellan kans eilen uutta temppua, jälleen petsien temppuringin innoittamana. Tällä kertaa temppuna siis limboaminen Nekulta sujuu jo loistavasti se kun on niin ketterä. Bellalla lipsuu tassut niin laminaatilla et sen on vaikia ryömiä joten B.n kans pitäis treenailla pihalla. Joka tapauksessa video tulossa myöhemmin.

Blogin ulkoasu vaihtui talvisempaan. Laittakaahan kommenttia!Itselläni inspiraatio oli ihan nollassa, joten tästä hienosta bannerista kaikki kiitos kuuluu Nannin & Fiiliksen omistajalle!:)

muokattu 29.1
Kysy! Kun teitä lukijoita on kertynyt jo 40 ajattelin pitää pienen kysymys postauksen. Eli heittäkääs kommenttilaatikkoon kysymyksiä. Kysymykset saavat liittyä niin koiriin, kuin koira harrastukseeni,valokuvaukseen jne.. Kuitenkin liian henkilökohtaiset kysymykset jätän pois + muistattehan pysyä asiallisuuksissa! ja sitten ei kun vain kyselemään!:)  Vastailen sitten kun katson sen olevan sopivaa..

7 kommenttia:

 1. Dodih, heitetään pari kyssäriä sekaan :) Miksi juuri tämä rotu? Mitä harrastatte? Minkä rotuisen koiran aiot hankkia seuraavaksi? Mitä mieltä olet Cesar Millanista? Siinä muutama :p

  VastaaPoista
 2. Onko tämä rotu vaikea hoitaa/kouluttaa? Millaielle ihmiselle tämä rotu sopii? Tavoitteita ensi vuodelle? Miten päädyit tähän rotuun?

  VastaaPoista
 3. Mitkä ovat koiriesi hyvät ja huonot puolet? (esim. luonteessa jne.)

  VastaaPoista
 4. Hmm.. 1. Miten näät tulevaisuutes koirien parissa? Tai siis että luuletko että omistat koiria, näetkö itsesi aktiivisena harrastajana, kenties kasvatushaaveita yms. :)) 2. Miten oot innostunut valokuvaamisesta? Onko teidän perheessä muita innokkaita kuvaajia? :) 3. Mikä on sun unelma-ammatti (jos sellanen löytyy) tai mitä alaa sua kiinnostais opiskella? Tuossa muutama kysymys;)

  VastaaPoista
 5. kiitokset kaikille kysymyksensä laittaneille, vielä n. viikko aikaa kysellä!:)

  VastaaPoista
 6. Mäkin voisin kysäistä kun et oo sitä vastauspostausta vielä tehnyt ja itselläkin on cavoja niin kiinnostaa: 1. kuinka monta kertaa viikossa käyt treeneissä (rally ja agility) siis harrastavatko kaikki 3 koiraa ryhmissä ja onko teillä vielä hallivuokrakin joku päivä + vielä se rally-toko? 2. miten saat vanhemmat kuskeiksi mätsäreihin ja ostamaan niin paljon koiratavaraa ja maksamaan harrastuskuluja? :D siis kun minulla 2 koiraa ja kummankin kanssa yksi harrastus ryhmässä + hallivuokra (joka sekin jaettu toisen koirakon kanssa) ja aina aika pitkään saa maanitella vanhempia jos tahtoo ilmoittautua näyttelyihin ja saada sinne kyyte jne.

  VastaaPoista
 7. Tulipas kiva banneri! :)

  Onko koirissasi jokin huono puoli? Entä hyvät puolet? Ootko kokenut cavalierin jotenkin hankalaksi roduksi? Haluaisitko kokeilla jotain uusia lajeja? :)

  VastaaPoista