Sivut

perjantai 20. tammikuuta 2012

Lumista liitelyä

Otin tänään tossa ihan omassa pihassa koirien kans pientä treeniä, kun mulla oli koulussa sopivasti kaks hyppytuntia, ja pääsin kotiin käymään niin päätin sit treenata vähän. Eipä meillä ollut kun toi metrin pitunen putki ja kaks hyppyä kyhättyinä harjanvarsista ja pöteistä :D Viime kesäiset nikkaroimani aidat kun ovat hautautuneena johonkin lumen alle katkenneina... Joka tapauksessa päätin muistutella Bellan mieleen vähän twistausta. Aidat oli tosi matalalla, koska lumi ei tietenkäänole mikään paras alusta!

Bella oli ihan intoa täynnä! ja tosi hyvin toi twistaus muistu mieleen, ja se oli nopia! Sovelsin siinä sit muutamia eri ohjauskuvioita. Lopuksi otin suoran pätkän, jotta sain loputkin energiat pois;) Vaikka kovasti se vielä hyppi ja heilui puolelta toiselle kun keräsin esteitä pois, oikeen kunnon liero!

Neksneks oli kotipihas ihan eri koira, kuin hallilla! Vitsi likka oli innoissaan MUTTA se pomppi koko ajan kiinni mun kädessä eikä irronnut sitten yhtään. En sit viittyny sen pahemmin tällä kertaa siihen puuttua, pääasia kun koira tykkäs. Treenataan sitten hallilla sen namikipon kanssa, tossa pihassa kun en nekkua uskalla irti pitää, sen luoksetuloon kun en luota.

Pääsin pitkästä aikaa ohjaamaan Pörröä. Peppi oli ihan innoissaan siihen asti kun se äkkäs naapurin koiran pihalla ja koko homma meni sitten räksyttämiseen. Kerittiin me kuitenkin onneks saamaan onnistuneita hyppy sarjoja.

videota en tällä kertaa valitettavasti saanut. Loppuun kuitenkin Bellan pään puristelu video. Nekusta luultavasti huomenna tulossa kumartamisen taidon näyte;)
videoon pääset TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti