Sivut

perjantai 13. tammikuuta 2012

Läpsäkorva

Pääsin tänään jo klo 11.00 koulusta, koska mulla olis ollu 11-13.00 kaks hyppäriä, mut sattuneista syistä koulu loppuikin jo kaikilla 13.00 eli pääsin lähtemään kotia jo klo. 11.00. Käytin sitten koirat pihalla ja sen jälkeen ruvettiin äitin kans "töihin" Pepiltä lähti kulhollinen karvaa, korvista tuli ihan lyhyet, vitsi noilla onkin vaan pienet korvanlehdet ilman karvoja. Korvakarvojen lähdön myötä possu peppi teki paluun, on se vaan huvittavan näköinen. Samalla leikattiin tassukarvat, lumipallojen ehkäisyn takia ja lähti sitä karvaa vähän muualtakin rinnasta yms. Korvakarvojen leikkelyn syynä oli tosiaan älyttömän huonoksi & takkuiseksi mennyt karva, noista ei olis kyllä harjaamalla saanut enää korvia, joten oli parempi leikata Peppi kaljuks(koira ainakin näytti tykkäävän kun keveni taakka hieman:D)
"Trimmaus" operaation jälkeen aloin treenailla Tiin (=Bellan) kanssa. Aloitin jo eilen petsien innoittamana opettamaan Titijulle pään puristelemista. Päästiin tosi hyvään alkuun, "apulappujen" kanssa. Tänään sitten jatkettiin harjoittelemista, tosi hyvin se tajus jo idean. Samalla sain aikaiseksi videoida jo aijemmin opettamani tempun : Nurkkaan menemisen. Ideana oli että koira koskee kuonolla nurkkaa, ja näin Bella sitä jonkin aikaa tekikin mutta jostain kumman syystä se tajus että tassun paneminen nurkkaan on paljo kivempi juttu, joten en viitsinyt sitä sit lähtiä korjaamaan kun koiralla oli niin hauskaa. Ja eikös pontti ole pääasia kun nurkkaan se joka tapauksessa meni. Käytin vielä apuna tota lappua, mitä sen ensin opetin koskemaan.Osissa videoissa lappu tosiaan vähän riekaleina kun Bella sitä tassulla läpsi.
Tiesittekö muuten että on ihan tajuttoman vaikea videokuvata ja yrittää samalla ohjeistaa koiraa..Video on kyllä sen näköistä et pientä säätämistä oli havaittavissa;)

Nekun kans aloiteltiin opettelemaan lapunkoskettamista, vähän on vielä tytöllä hakusessa, mutta hiljaa hyvä tulee. Lisäksi Nekku oppi eilen kumartamaan. Voisin senkin videoida kunhan kerkeän.

Tänään tuli vielä pestyä 2x ruskeita otuksia, edellisestä pesusta kun oli jo tovi kulunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti