Sivut

torstai 25. elokuuta 2011

Siimahäntä & kumppanit

Aloitanpa nyt vaikka tämän päiväisestä Match Show.sta. Pakkasimme auton viideltä valmiiksi ja lähdimme huristelemaan kohti ylistaroa mukana kaksi punaista. Mustiainen sai tänään jäädä kotiin, Emmi kun oli harkoissa ja pepillä on taas jonkin moista pentukuumetta, niin ei sen touhusta olisi tullut yhtään mitään. Bella tosiaan lähti joukkoon, mutta jatkoi isän kanssa matkaa ylistaron keskustaan lenkkeilemään, sillä välin kun me Nekun kanssa junnuilimme. Jälkeenpäin aattelin et miks en Bellan kans kisannu kun ei oo pitkään aikaan ollu missään, mutta Nekku osoittui sen puoleen oikeaksi ratkaisuksia->pikku siimahäntä sai lisää treeniä ja toiseksi kehät oli sora pohjalla, Bellan tassut ei sitä olisi kestänyt.

Menin suoraa päätä ilmoittautumis jonoon, jossa jonotettiin tosi kauan, tai ainakin tuntui siltä. Nekku tärisi koko odotuksen ajan, tuolla kun oli monta koiraa äänessa ja Nekku pelkää eniten kun vieras koira haukkuu. Jonotuksen aikana päätin että ilmoittauduin vain junior handleriin, sillä aikaa oli rajallisesti ja koiria näytti olevan ihan kohtalaisen paljon.

Harjoittelin koko ajan ennen junnu kehää, sillä N. oli tosi levoton, ja veti kehien vieressä olevalle parkkipaikalle, luuli että isä & Bella on sielä. Kävin sitten kiertämäs parkkiksenkin ympäri et Nekku tajuais ettei ne oo sielä.
Kuvista jälleen ISO kiitos Tiialle(http://tsunnys.blogspot.com/)

Kun vihdoin vanhemmat alko itte olin jostain kumman syystä hieman hermona, johtuen varmaan N.n poukkoilusta. Kehään mentäessä unohdin kuitenkin kaiken ja keskityin vain koiraan ja muhun. Osallistujia oli toooodella vähän, me oltiin Nekun kans ensimmäisinä, päästiin heti kiertämään kehää, jonka jälkeen vein N.n pöydälle. Väisteli tuomaria, mut jotain positiivista sentään että anto katsoa hampaat. Sitten mentiin kolmio&edestakaisin, nekku jarrutteli hieman, mutta meni ihan tarpeeksi nätisti (niin nätisti että sain olla suoritukseen tyytyväinen, parannettavaa löytyy aina!) Sitten tuomari vaihdatti koiria, oon todella kiitollinen sille ettei antanut Nekkua kenellekkään vaihdos, huomas kuitenkin et on sen verran arka tapaus kysees että vieraan handlaus ei varmasti olisi tehnyt hyvää. Itse sain handlattavaksi tipsun, joka oli hieman arka. Sain sen aluksi seisomaan, tosin silloin se seisoi ihan lytyssä, mutta onneksi sain korjattua asian! sitten vielä ympäri ja omat koirat takaisin. Lopulta sijoituimme toisiksi! Tuomarin kommentti: "handlerin taidot riittävät vaikka mihinkä, koira valinta vaan ei ollut aivan sopiva"(=noin pelokas koira) tuomarin sanat sai kyllä hymyn korviin, en mä ehkä sittenkään ihan niiin surkea handleri oo :) Nekku jakso kyllä tsempata todella hyvin, vaikka selvästi sitä jännitti ja paljon! Todella paljon onnea myös kilpakumppaneille!Palkinnoksi tosiaan saatiin pieni ruusuke, juomalasi sekä lahjakortti seinäjoen makuuniin(ilmainen vuokra leffa)

Mätsäri oli mielestäni ihan hyvin järjestetty, tai ainakin kehät oli pikku koiralle sopivan kokoiset, jos jostain asiasta pitäis tähään hätään jotain miinusta antaa, niin JH.n hinnasta(8e)
---
Mitäs muuta me ollaankaan tehty? Ainakin olin yks päivä treenaamassa Bellan ja nekun kans vähän siivekkeitä ja riehuttamassa Nekkua ketulla. Peppi on ollu nyt vähän möks möks. Ulisee lenkeillä, kun "pennut" jäävät kotiin, raukalla vauva kuumetta.

p.s lisäilin edelliseen mätsäri postaukseen kuvia! tännekkin tulossa lisää, jos jonkun kameran ruutuun ollaan satuttu.
--
Wautsi,meillä jo huimat 29 lukijaa! kiva huomata etten kirjoittele näitä tekstejä täälä aivan itsekseni:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti