Sivut

tiistai 2. elokuuta 2011

Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä

Otsikko on vähän harhaan johtava, mutta mulla on niin voittaja fiilis vaikkei me mitään pystejä voitettukaan;)
(c)Tiia!

Mistähän sitä aloottaas oon niin onnellinen ettei sanat riitä kuvaamaan tätä tunnetta.
Tänään oli siis seinäjoella Cittarin pihassa mätsäri, jonne suuntasimme Nekun kanssa viiden paikkeilla. Oli muuten todella outoa olla kun oli vaan yksi cavalier jaloissa pyörimässä. En todellakaan lähtenyt mätsäriin asenteella "Tulin voittamaan" päin vastoin, olin varma etten edes voi ilmoittaa tuota. Nekku kun on tehnyt sitä että laittanut jarrut pohjaan kun kehään pitäisi mennä. Syy siihen, miksi mä lähdin yhden koiran voimin matkaan oli se että halusin selvittää pelkääkö Nekku tosissaan niin paljon ettei se suostu kävellä, vai eikö se ravaa sen takia kun haluaa Bellan&Pepin luokse.

No mätsäri paikalle saavuttua Nekku tietenkin aloitti ulina konsertin kun näki auton häviävän silmistään mä kuitenkin ponnekkaasti jatkoin eteenpäin kohti mätsäri paikkaa. Muutama cavalierkin tuli Nekkua moikkaan, toi oli tietysti ihan kauhusta kankia.(oli muuten tosi paljo cavoja liikkeellä;O)Koiria oli ihan tajuttoman paljon, sää suosi joskin olisi saanut olla enemmän varjoa. Siinä sitten hetki käveleskelin Nekun kans paikkaa ympäritte ja "tunnustelin" miten se menee, se ei vetänyt juuri ollenkaan välis pisti jarrut pohjaan, mutta sain sen jatkamaan matkaa. Menin sitten kehään kokeilemaan, ja yllätyin itse kun se meni niin nätisti, sen enempää treenaamatta astelin tuhottoman pitkään ilmoittautumis jonoon. Koko jonotuksen ajan Nekku oli oikein nätisti ja rauhassa. Ilmoittauduin sitten junnuihin. Saimme odotella vielä jonkin aikaa ennen kuin pääsimme kehään, kerkesin siinä hetken sitten treenailla vielä ihan kivasti Nekku kulki, joskin häntä oli koipien välissä ja oli varautuvaisen oloinen lisäksi se haisi ihan kamalalta! tyhjensi taas peloissansa anaalirauhasensa.

Vihdoin ja viimein päästiin kehään, itte jännitin älyttömän paljo saanko ton kävelemään. Tuomari pisti meidät ensin koko järjestykseen, osallistujia oli todella paljon varmaan likemmäs 20 arviolta (en niitä laskenut)Tuomari juoksutti ensin kaksi kierrosta ympäri. Eka kierros meni sujuvasti, tokalla kierroksella piti pistää jarruja pohjaan ja muutenkin Nekku yritti vetää pois. Ehdinkin jo ajatella että "se oli sitten siinä" mutta Nekku tsemppas ittensä tosi hienosti! Yksilö arvostelussa Nekku seisoi pöydällä aluksi todella hyvin, kunnes tuomari alkoi lähestyä. Tuomarin tutkiessa Nekku nojas muhun ja yritti väistää. Antoi kuitenkin haampaat katsoa. Tuomari teetätti sitten edestakaisin, joka meni aivan nappiin ainakin nekun osalta, itse en sitä tainnut aivan kohtisuoraan tehdä.Kolmio ja ympyrä sujuivat myös hyvin, samoin kuin seisominen. Välissä piti kytätä ohi ajavia autoja josko joku olis ollu mamman auto. Tuomari tiputti osan porukasta ja ihmeen kaupalla me oltiin vielä jatkossa, olin todella yllättynyt. Sitten vielä seisottiin ja kierrettiin ympäri. Loppu seisotukses N. vähän pyöri ympäri eikä aluksi asettunut aloille. Tipuimme sitten viimeisinä joukosta pois, mutta olo on kuin voittajalla. Sanat ei oikeesti riitä kuvaamaan miten ylpeä mä pienestä punaisesta oon! Oon todella positiivisesti yllättynyt ja nyt tiedän että se köppäili aijemmin vain sen takia että halusi siskojensa luo. Todella paljon onnitteluja JH.ssa sijoittuneille vaikken loppuun kerinnytkään katsoa.Harmittaa kun en edes kerinnyt mennä kysymään tuomarilta kommenttia, ens kerralla sitten.Pieniin en enää viittinyt ilmoittaa kun koiria oli todella paljon ja sielä olisi varmasti menny todella myöhään.
Kiitoksia Tiialle kuvista!

Kehät oli tosi kivan kokoiset ilmoittautumis systeemi oli vähä outo. Mut kaikin puolin kiva mätsäri.

Tästä on hyvä jatkaa

4 kommenttia:

 1. Teillähän meni tosi hienosti eilen illalla Nekun kanssa,saat olla tosi tyytyväinen. Nyt vain kuono kohti uusia haasteita, entistä varmempana. Olit muuten viisas, kun et ilmoittanut sitä pieniin koiriin. Niitä oli nimittäin seitsemänkymmentä. Arvostelut kesti noin kolme tuntia ja loppukehät pääsivät alkamaan vasta yhdeksän jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Maritta/kiitoksia!olin kyllä todella yllättynyt ton käytöksestä! oho, olipa määrä onneksi en tosiaan ilmoittanut Nekku olis varmaan kerinny väsähtääkkin siinä välissä. Miten teillä muuten meni?:)

  Terv.Milla

  VastaaPoista
 3. Kummatkin koirat saivat punaiset nauhat. Loppukehässä Riku cockeri käteltiin ensinmäisten joukossa pois. Minä ja Tatu päästiin kymmenen parhaan joukkoon, siinä oltiin sitten kuudensia. Olen kyllä tosi tyytyväinen, kun nauhakehissäkin pyöri vielä melkein neljäkymmentä koiraa. Onneksi kehää suurennettiin, kun tosiaankin pentuja ja pieniä oli kumpiakin noin paljon. Nähdään taas jossain mätsärissä.

  VastaaPoista
 4. vautsi,teillähän meni sitten oikein hienosti vaikka oli noin paljon koiria!Joo,nähdään!:)

  VastaaPoista